نماد آخرین خبر

امام جمعه اردبیل: سخنرانی رهبر معظم انقلاب جنگ روانی دشمن را خنثی کرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
امام جمعه اردبیل: سخنرانی رهبر معظم انقلاب جنگ روانی دشمن را خنثی کرد

ایرنا/ اردبیل - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع ورزشکاران از جهت زمان، محتوا و تناسب با تحرکات اخیر دشمن شاهکار بود و خصوصیات آن، این بود که حضرت آقا راوی عزت بودند نه ذلّت و تمام آثار جنگ روانی هفته‌های اخیر دشمن را پنبه کردند.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید حسن عاملی در خطبه های نماز جمعه اردبیل اظهار کرد: در این سخنرانی، مقام معظم رهبری مخصوصاً اینکه ترامپ را مورد خطاب قرار دادند یعنی اسرائیل را عددی نمی‌دانند که با آن تخاطب داشته باشند.

وی افزود: تحلیلگران دنیا در خصوص این سخنرانی اظهارات شنیدنی داشتند، عده‌ای گفتند ایران از لاک دفاعی خارج شده و کاملاً استعداد هجوم دارد ،عده ای گفتند از این سخنرانی معلوم می‌شود ایران بعد از جنگ ۱۲ روزه به طور خاص روی قدرت دفاعی خود کار کرده است، عده‌ای گفتند ایران از مرحله دفاع و صبر استراتژیک به مرحله مواجهه مستقیم با ایالات متحده و رژیم اشغالگر اسرائیلی وارد شده است.

رهبر معظم انقلاب مباهات ترامپ را به هم ریختند
امام جمعه اردبیل ادامه داد: رهبر معظم انقلاب، مباهات روزانه ترامپ را که می‌گوید از تاسیسات هسته‌ای ایران با بمباران ما چیزی نماند و از این طریق برای خود بیلان کار برای ارائه به ملت آمریکا درست می‌کند، کاملاً به هم ریختند و این جمله در تمام رسانه‌های دنیا منتشر شد که «به همین خیال باشید» و به قول عرب‌ها «حسنا استمروا علی احلامکم ».

وی اضافه کرد: رهبر انقلاب با یک جمله نهایت حقارت را برای آمریکا درست کردند و آنجا که فرمودند شما چه کاره هستید که برای ما تصمیم بگیرید که آیا حق داریم توان هسته‌ای داشته باشیم یا نداشته باشیم.

آیت الله عاملی گفت: ترامپ هر وقت می‌خواهد علیه ایران صحبت کند این جمله را دارد که ایران هم تروریست است و هم از تروریسم حمایت می‌کند و ما با تروریسم می‌جنگیم و دنبال صلح هستیم.

وی افزود: حضرت آقا با یک سئوال این تهمت را از اساس ویران کرد و آن اینکه آیا کشتن ۲۰ هزار طفل شیرخوار، مبارزه با تروریسم است؟ آیا این‌ها به همراه ۵۰ هزار نفر دیگر از پدر و مادرانشان تروریست بودند؟ تروریست خود آمریکاست که جنگ و مرگ را در خاورمیانه منتشر می‌کند و الّا چرا در منطقه پایگاه‌های نظامی احداث کرده است؟

خطیب جمعه اردبیل افزود: این نوع سخنرانی قطعاً عامل مهم صیانت برای کشور عزیز ما ایران است و این درس بزرگی برای مسئولین نظام است که در اظهارات خود چنان حرف بزنند که دشمن مأیوس شود نه اینکه به گونه ای صحبت کنیم که دشمن علیه امنیت کشور امید پیدا کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تظاهرات اخیر مردم آمریکا علیه رئیس جمهور این کشور گفت: تظاهراتی که این هفته علیه ترامپ در آمریکا برگزار شد، همه می‌گویند در تاریخ آمریکا بی‌نظیر است آنها به نقض آزادی‌ها و حقوق اساسی ملت آمریکا و نقض قانون اساسی توسط این شخص اعتراض داشتند.
دموکراسی غربی قدرت بالا بردن نخبه‌ها را ندارد

وی افزود: نکات مهمی از این اجتماع عظیم فهمیده می‌شود اول اینکه دموکراسی غربی قدرت بالا بردن نخبه‌ها را ندارد و غرض از دموکراسی و مراجعه به رای مردم دقیقاً همین مطلب است.

او تصریح کرد: به عبارت دیگر دموکراسی به نحو غربی احتیاج به قیود دارد و گذشته آمریکا نیز همین مطلب را ثابت کرده است ، شعار مردم نیز همین را می‌رساند که می‌گویند ما پادشاه نمی‌خواهیم یعنی دموکراسی، ما را به رژیم پادشاهی و استبداد فردی رسانده است.

وی ادامه داد: این مطلب را عکس العمل ترامپ کاملاً برهانی می‌کند، او فیلمی درست کرده تاج پادشاهی بر سر گذاشته و با هواپیما قاذورات را بر سر ملت خود می‌ریزد! این بالاترین اهانت به یک ملت است و لذا سناتور آمریکایی اعلام کرد ترامپ ‌فاسدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست.

نماز جمعه اردبیل به امامت حضرت آیت الله سید حسن عاملی 

امام جمعه اردبیل بیان کرد: دموکراسی برای این نیست که فاسدترین فرد، تولیت امور یک کشور حساس مثل آمریکا را به دست بگیرد، با این اهانت مشمئز کننده او تصویری بسیار مشمئز کننده از خود به جهانیان نشان داد و حالا ۲۰ رئیس کشور که در شرم الشیخ شرکت کردند باید از خجالت آب بشوند و چقدر خوب شد که ایران در آن اجلاسیه شرکت نکرد.

آیت الله عاملی گفت: جرات و جسارت او علیه ملت خود از اینجا نشات می‌گیرد که می‌داند دیگر به رای مردم احتیاج ندارد، چون دور دوم ریاست جمهوری است و دیگر حق کاندیدا شدن ندارد او درست مثل یک کودک، آرزوی خود را در قالب فیلم‌های کوتاه منتشر می‌کند، او فیلمی درست کرده که در آن مخالفین برجسته او در آمریکا در برابر او رکوع می‌کنند.

وی افزود: اینکه در روایات آمده که در آخرالزمان، کودکان به دنیا حکومت می‌کنند، در حال حاضر محقق شده است و حاصل اینکه این تظاهرات ثابت کرد باید سیستمی جدید برای بالا بردن نخبه‌ها در نظام دموکراسی طراحی شود و اگر این نکته عملیاتی شود قدم بسیار مبارکی در احیای کرامت انسان‌ها و در تامین صلح جهانی خواهد بود.

آیت الله عاملی گفت: ترامپ گاهی به ظاهر کار خوب هم انجام می‌دهد ولی در این گونه موارد نیت دیگری پشت ماجرا خوابیده است از جمله اینکه نتانیاهو را منع کرده که کناره غربی رود اردن را به اسرائیل ضمیمه کند، با اینکه چند روز پیش کنست آن را تصویب کرد و با این تصویب اعتراض جهانی از طرف حکومت‌ها مخصوصاً حکومت‌های اسلامی علیه اسرائیل بلند شد.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: علت مخالفت شدید ترامپ با اسرائیل در این موضوع این است که ترامپ دنبال محقق ساختن توافق آبراهام است که در آن تمام کشورهای اسلامی اقدام به عادی سازی با اسرائیل می‌کنند.

وی اظهار کرد: رکن اصلی این توافق عادی سازی، عربستان است و عربستان اعلام کرده که با پذیرش رسمیت کشوری به نام فلسطین توسط اسرائیل و عدم الحاق کرانه غربی به اسرائیل این کار را انجام می‌دهیم.

۲ مانع بزرگ در برابر عادی سازی عربستان
امام جمعه اردبیل بیان کرد: حالا ۲ مانع بزرگ در برابر عادی سازی عربستان وجود دارد، اول اینکه اسرائیل به هیچ وجه راهکار «حل الدولتین» یعنی به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطین را نمی‌پذیرد و دوم اینکه از شانس بد ترامپ، سموتریش وزیر تندروی اسرائیل اهانت بزرگی این هفته علیه شخص بن سلمان انجام داد و گفت شما بروید در صحرا شترسواری بکنید.

وی افزود: با این اهانت، تمام مسئولین رده بالای اسرائیل بر سر او ریختند که این چه افتضاحی بود که در روابط ما با عربستان درست کردی و او مجبور به عذرخواهی شد و حالا عربستان در موضع امتحان بزرگی قرار گرفته که آیا با این اهانت اقدام به عادی سازی می‌کند یا نه؟

خطیب جمعه اردبیل گفت: هرچند سموتریش از اهانت خود عذرخواهی کرد اما در واقع حرف دل خود و نگاه حقیقی خود به عربستان را به زبان آورد و جای بسی شکر است که به برکت انقلاب اسلامی، ایران عزیز ما از این گونه ذلت‌ها و اهانت‌ها بری است.

آیت الله عاملی اظهار کرد: در میان قواعد و سنت‌های حاکم بر آفرینش خداوند یک قانون بسیار جالب و جذاب به نام استبدال وجود دارد و به مسلمان‌ها می گوید اگر به حکم من عمل نکنید کسان دیگری را که مثل شما نیستند می‌آورم و آنها به حکم من عمل می‌کنند این اقدام بر اساس قانونی است که آن را قانون استبدال می‌گویند.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today