نماد آخرین خبر

انهدام مهمات عمل‌نکرده در حومه بندرعباس آغاز می‌شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی
انهدام مهمات عمل‌نکرده در حومه بندرعباس آغاز می‌شود

تسنیم/ روابط عمومی سپاه هرمزگان از اجرای عملیات خنثی‌سازی و انهدام مهمات عمل‌نکرده جنگ اخیر در حومه بندرعباس خبر داد.

روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز عملیات خنثی‌سازی و انهدام مهمات عمل‌نکرده در حومه شهر بندرعباس خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: عملیات خنثی‌سازی و انهدام مهمات و پرتابه‌های عمل‌نکرده به‌جامانده از جنگ اخیر، از روز یکشنبه دهم خردادماه آغاز شده و به مدت 72 ساعت ادامه خواهد داشت.
بر اساس این اطلاعیه، این عملیات توسط تیم‌های تخصصی و با رعایت کامل ضوابط ایمنی در مناطق تعیین‌شده پیرامون بندرعباس انجام می‌شود و ممکن است در طول اجرای آن، صدای انفجار در برخی نقاط شهر و مناطق اطراف شنیده شود.
روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان ضمن تأکید بر کنترل‌شده بودن این عملیات، از شهروندان خواست ضمن حفظ آرامش، به شایعات و اخبار غیررسمی توجه نکنند و اطمینان داشته باشند که تمامی مراحل کار با نظارت نیروهای متخصص و در چارچوب ملاحظات فنی و امنیتی انجام خواهد شد.
در این اطلاعیه تأکید شده است که صدای انفجارهای احتمالی ناشی از اجرای عملیات انهدام مهمات عمل‌نکرده بوده و هیچ‌گونه جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today