آماده‌سازی سایت هشت هکتاری نهضت ملی مسکن در پلدختر کلید خورد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
 آماده‌سازی سایت هشت هکتاری نهضت ملی مسکن در پلدختر کلید خورد

ایرنا/ رئیس اداره راه و شهرسازی پلدختر از تسطیح و آماده‌سازی سایت هشت هکتاری نهضت ملی مسکن در این شهرستان خبر داد و گفت: ۵۱ قطعه زمین در این سایت به متقاضیان انفرادی و تعاونی‌های مسکن واگذار می‌شود.

حبیب اله عادلی روز شنبه در بازدید از روند آماده سازی سایت هشت هکتاری پلدختر از واگذاری ۷۷ قطعه زمین در قالب طرح نهضت ملی مسکن، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین اختصاص ۲۳ قطعه به تعاونی فرهنگیان خبر داد.

وی با تاکید بر اهمیت تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی مرتبط با تامین مسکن اظهار داشت: در این سایت، ۵۱ قطعه زمین با ظرفیت ۱۰۲ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی و ۲۶ قطعه در قالب طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به متقاضیان واجد شرایط واگذار همچنین ۲۳ قطعه شامل ۴۶ واحد مسکونی نیز در قالب طرح نهضت ملی مسکن به تعاونی فرهنگیان شهرستان تخصیص داده شده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی پلدختر با اشاره به روند اجرایی پروژه بیان کرد: عملیات تسطیح و آماده‌سازی این سایت توسط شهرداری پلدختر در حال انجام است و در حال حاضر پروژه حدود ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

عادلی خاطرنشان کرد: اجرای به‌موقع عملیات آماده‌سازی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم، نقش مهمی در تسریع روند ساخت‌وساز و تحقق اهداف طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان پلدختر خواهد داشت.

آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy