ايسنا/ سرپرست پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان با بيان اينکه از ابتداي سالجاري تاکنون ۱۲۰۰ کيلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شده، گفت: در حوزه کشف مواد مخدر صنعتي نظير هروئين و شيشه ۱۰۰ درصد افزايش داشتيم که اين زنگ خطري براي خانوادههاي گيلاني بوده زيرا نشان ميدهد گرايش به مصرف مواد مخدر صنعتي در گيلان افزايش يافته است.
سرهنگ علي احمدپور، سرپرست پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان امروز به مناسبت هفته جهاني مبارزه با مواد مخدر در نشست با خبرنگاران، مبارزه با مواد مخدر را نوعي تامين امنيت دانست و اظهار کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر مطالبات مردم بسيار زياد است، گزارشهاي واصله مويد اين امر است که دغدغه خانوادهها از توزيع و مصرف مواد مخدر نوعي نا امني است که از منظر مردم ديده ميشود.
سرپرست پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان افزود: امروز پليس بصورت بسيار حرفهاي، فعاليت مجرمانه حوزه مواد مخدر را رصد و با استفاده از شيوههاي نوين و هوشمند و همچنين استفاده حداکثري از فضاي مجازي در راستاي مبارزه با مواد مخدر اقدام ميکند.
وي با بيان اينکه ۸۰ درصد کشفيات مواد و دستگيريها مربوط به باندهاي تهيه و توزيع است، گفت: از ابتداي سال جاري تاکنون موفق به شناسايي و انهدام ۳۹ باند تهيه و توزيع مواد شدهايم که ماحصل همکاري مشترک و شبانهروزي پليس با اطلاعات، سپاه و مرجع قضايي است.
سرهنگ احمدپور ادامه داد: امسال با مجموع اقدامات اطلاعاتي و عملياتي بيش از ۸۰۰۰ نفر مرتکبين جرائم موادمخدر در حوزههاي قاچاق، توزيع کنندگان خرد و کلان، نگهدارندگان و مصرف کنندگان در عملياتهاي مختلف دستگير و دستگاه قضا تحويل داده شدند.
سرپرست پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان با تاکيد بر اينکه رويکرد ما کاهش دسترسي آسان به تهيه مواد است، افزود: ۱۸ درصد اجراي عمليات شناسايي و دستگيري مرتکبين جرائم مواد مخدر در استان افزايش داشته است؛ هدف از تشديد اقدامات و عملياتها در سطح مناطق آلوده حذف دسترسي آسان معتادين به مواد مخدر است زيرا پاکسازي مناطق آلوده و جرمخيز در بافت شهرها از رسالتهاي اصلي پليس مبارزه با مواد مخدر است.
وي با بيان اينکه تاکنون ۷۶۰ مرحله طرح کنترل محورهاي مواصلاتي و پاکسازي نقاط آلوده در استان اجرا شده است، تصريح کرد: در قالب اجراي طرحهاي اطلاعاتي موفق به کشف ۸۶۰ کيلوگرم مواد مخدر شديم.
سرهنگ احمدپور بيان کرد: هدف اصلي عملياتهاي مبارزه با مواد مخدر تامين احساس امنيت، نشاط و شادي در بين خانوادههاست، زيرا ناامني اجتماعي موجب ترس و دلهره خانوادهها ميشود؛ از ابتداي سال جاري به سبب شيوع ويروس کرونا شناسايي و درمان معتادين متجاهر با تاخير پيگيري شد، سازوکارهاي لازم فراهم شده تا مجدد طرح جمع آوري معتادين متجاهر در دستورکار قرار گيرد.
سرپرست پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان با بيان اينکه فرصت مبارزه با مواد مخدر در اشکال مختلف يک امر اجتناب ناپذير است، تصريح کرد: اقدامات پليس صرفا مقابلهاي، دستگيري و انهدام باند نيست بلکه در حوزه آموزش و آگاهي افراد هم اقدامات لازم را انجام ميدهد، امروز خانوادهها به عنوان اولين کانون شکلگيري ساختار فردي نقش موثري دارند لذا هر چقدر خانوادهها آگاهتر باشند، مسير مبارزه با مواد مخدر جديتر خواهد بود.
وي با بيان اينکه سال گذشته ۱۲۰ هزار نفر در مدارس، ادارات و مساجد تحت آموزش کارشناسان پليس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفتند زيرا معتقديم که پيشگيري اجتماعي بهتر از درمان است، ادامه داد: خانوادهها با پايش فرزندان و همسالان آنها در راستاي پيشگيري از گرايش به مواد مخدر ميتوانند گام موثري بردارند زيرا اعتياد فقط مواد مخدر نيست، بلکه يک نخ سيگار يا قليان ميتواند گام اول اعتياد باشد.
سرهنگ احمدپور با بيان اشاره به نامگذاري سال جاري به عنوان جهش توليد توسط مقام معظم رهبري، گفت: جهش ما در توليد امنيت است، بايد در حوزه امنيت اجتماعي جهش بسيار خوبي داشته باشيم.
سرپرست پليس مبارزه با مواد مخدر با بيان اينکه از ابتداي سال جاري تاکنون يک تن و۲۰۰ کيلوگرم انواع مواد مخدر را در استان گيلان کشف کرديم که در مقايسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزايش کشفيات را شاهد هستيم، خاطرنشان کرد: در حوزه کشف مواد مخدر صنعتي نظير هروئين و شيشه ۱۰۰ درصد افزايش داشتيم که اين زنگ خطري براي خانوادههاي گيلاني بوده زيرا نشان ميدهد گرايش به مصرف مواد مخدر صنعتي در گيلان افزايش يافته است.
وي با اشاره به اينکه از هفته آينده طرح برخورد با معتادين متجاهر در گيلان اجرايي ميشود، گفت: بانوان اغلب با تصور که با مصرف شيشه يا محرکهاي ديگر به تناسب اندام ميرسند يا حافظه آنها تقويت ميشود به مواد مخدر گرايش پيدا ميکنند در حاليکه اين امر القاي بد بوده و عده زيادي قرباني اين مسئله شدهاند.
سرهنگ احمدپور خاطرنشان کرد: مبارزه با مواد مخدر يک اصل است که سلامت جامعه و فرزندان را تامين ميکند لذا اگر خانوادهها موارد مشکوکي را در زمينه تهيه و توزيع مواد مخدر مشاهده کردند، ميتوانند به شماره ۳۳۵۹۳۰۰۷ که به صورت شبانه روزي آماده دريافت گزارشات مردمي است، اطلاع دهند تا اقدامات لازم اجرايي شود.
بازار