ايرنا/ معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري قم گفت: مبارزه با بيماري کرونا بايد به مطالبهگري اجتماعي تبديل شود تا مردم شخصا از برگزاري مراسم عروسي و عزاداري خودداري کنند.
بيژن سليمانپور، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري قم افزود: در اين راستا استفاده از ظرفيت سمنها و تشکلهاي غيردولتي ضروري است تا اجتماعي کردن مقابله با کرونا محقق شود.
به گفته وي، پيشنهاد اعمال محدوديت مجدد براي فعاليت سالنها، تالارها و اماکن ورزش قم به ستاد ملي کرونا ارائه خواهد شد، ولي بايد اقداماتي که در حوزه اختيارات استان است، انجام شود.
وي بيان کرد: افزايش آمار مبتلايان و فوتيها طي هفتهها و روزهاي اخير در کشور قم شرايط جديدي را در روند کنترل و مديريت کرونا پيش روي ما قرار داده و اين شرايط ايجاب ميکند تصميمات جدي و موثري براي ادامه مديريت اعمال کنيم.
سليمان پور اضافه کرد: مديريت اين مساله مستلزم مديريت موثر است، بايد اولويتها را بسنجيم، سرعت عمل دهيم و به خروجي تصميمات فکر کنيم و تصميمات ما قابلاندازهگيري باشد و موجب جلب رضايت مخاطب شود.
وي تاکيد کرد:کنترل، مراقبت و نظارت جدي و موثر بردستورالعملها و شيوهنامههاي بهداشتي بهويژه درزمينه اجتماعات، مراسمها و مکانهاي عمومي بايد اعمال شود ومردم اثر اين نظارت را درک کنند و در نهايت به کاهش بيماري منجر شود.
وي ادامه داد: اطلاعرساني، تبيين و آموزش کافي و مناسب با نوع مشکل از طريق فضاي مجازي، شوراي اطلاعرساني و ساير ظرفيتهاي خبري استان در خصوص تاکيد بر سه مولفه مهم و موثر استفاده از ماسک، رعايت فاصلهگذاري هوشمند اجتماعي و شستن دستها که باعث کنترل و مديريت بيماري ميشود.
معاون سياسي استاندار قم خاطرنشان کرد: باور داريم نظارت و کنترل بر رعايت دستورالعملهاي بهداشتي کار سخت و طاقتفرسايي است، ولي به نظر ميرسد کنترلها کافي نيست و از سوي ديگر هم مردم از محدوديتها خسته شدهاند.
وي با تاکيد بر افزايش حساسيتها و تلاش جدي همه دستگاهها براي خروج از عادي جلوه دادن شرايط، بيان کرد: بايد براي نظارت و کنترل مستمر بر اماکن عمومي، سالنها، تالارها، استخرها و ورزشگاهها از سوي دستگاههاي اجرايي برنامهريزي شود.
وي افزود: شوراي اطلاعرساني بهتناسب افزايش آمار که نگرانکنندهاست بايد پيک مثبت را آغاز و اطلاعرساني کند و براي تبيين و روشن گري پيرامون بيماري کرونا، ظرفيت خبري استان در اختيار شوراي اطلاعرساني باشد.
سليمانپور در ادامه گفت: تمام ظرفيتهاي استان در زمينه صنعتي و صنفي با مديريت و برنامهريزي معاونت اقتصادي استانداري به کار گرفته شود، تا ماسک موردنياز استان به مقدار کافي توليد شود.
وي افزود: تهيه مواد اوليه، صدور مجوز فعاليت و مديريت قيمت تمامشده ماسک بايد مدنظر قرار گيرد و دستگاههاي ذيربط نظارتهاي لازم را اعمال کنند.
وي اضافه کرد: بايد موانع از سر راه هر واحد صنعتي که قصد توليد ماسک را داشته باشد، برداشته شود.
معاون سياسي استاندار قم در پايان بر تسريع درتحقق ارائه خدمات الکترونيکي از سوي شهرداري و واحدهاي تابعه براي کاهش حضور مردم دراين مراکز، ساماندهي کارگران فصلي و موقت درميادين باهمکاري شوراي اسلامي شهر و شهرداري و افزايش حجم فعاليتهاي خبري و اطلاعرساني تاکيد کرد.
بازار