ورود مدارس استثنایی کردستان به عرصه تولید ماسک

باشگاه خبرنگاران/ رئيس آموزش وپرورش استثنايي کردستان از تهيه و توليد ماسکهاي بهداشتي قابل شستشو درمدارس استثنايي کردستان خبر داد.
خليل رنجبر، رئيس آموزش و پرورش استثنايي کردستان گفت: در پي شيوع ويروس کرونا و افزايش مصرف برخي اقلام بهداشتي از جمله ماسک، متوسطه حرفهاي با نيازهاي ويژه گلها درسنندجبا داشتن نيروي متخصص و امکانات لازم اقدام به توليد برخي از تجهيزات بهداشتي از جمله ماسکهاي قابل شستشو کرد.
رنجبر با اشاره به کارکردهاي متنوع مدرسه در تعليم و تربيت دانش آموزان با نيازهاي ويژه افزود: اين مرکز از ۱۵ شهريور با مشارکت هنرآموزان، اوليا و دانش آموزان دوره متوسطه حرفهاي اقدام به توليد ماسک در کارگاه خياطي مدرسه کرده است.
رئيس آموزش و پرورش استثنايي استان اظهار کرد: اين مرکز با دارا بودن رشتهي هنر زندگي در خانه گامهاي خوبي در زمينه آموزشهاي مجازي برداشته و هنرآموزان با استفاده از امکانات فضاي مجازي کلاسهاي خود را برگزار و محتواهاي آموزشي خوبي را در براي دانش آموزان توليد کردند.
وي با بيان اينکه توجه به حرفه آموزي در نظام آموزش و پرورش ميتواند برطرف کننده بسياري از نيازهاي آينده کشور باشد، افزود: آموزش و پرورش با نيازهاي ويژه تلاش دارد تا بسترهاي لازم را براي آموزش مهارتهاي حرفهاي به دانش آموزان فراهم کند.
رئيس آموزش و پرورش استثنايي کردستان در ادامه با اشاره به جمعيت بالاي افراد داراي نيازهاي ويژه که بعد از اتمام مدرسه بيکار هستند، گفت: گسترش فرهنگ کارآفريني و مهارت آموزي دانش آموزان با نيازهاي ويژه باعث ميشود به درک عميق تري از آموختههاي خود دست يابند و براي ساختن آيندهاي بهتر در جامعه آماده شوند.
رنجبر با بيان اينکه مبناي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش مهارت آموزي است، تصريح کرد: پرورش يافته سيستم آموزشي بايد داراي حداقل يک مهارت باشد و توانايي تأمين زندگي خود و اداره خانواده را داشته باشد.
وي گفت: با اجراي دورههاي آموزشي، ارتقاي مهارتهاي فني و شايستگيهاي شغلي، آموزش کار آفريني، مهارتهاي فني و کسب و کار مي توان زمينه ورود دانش آموزان مستعد با نيازهاي ويژه را به بازار کار در آينده فراهم کرد.