نماد آخرین خبر

ابتلای بیش از ۱۰ نفر از کارشناسان بهداشت محیط به کرونا

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
ابتلای بیش از ۱۰ نفر از کارشناسان بهداشت محیط به کرونا

باشگاه خبرنگاران/ بيش از ۱۰ نفر از بازرسان و کارشناسان بهداشت محيط و حرفه‌اي در چهارمحال و بختياري به بيماري کرونا مبتلا شدند.
 
بهمن بنايي، مدير گروه سلامت محيط و کار معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد از ابتلاي بيش از ۱۰ نفر از بازرسان و کارشناسان بهداشت محيط و حرفه‌اي در چهارمحال و بختياري به بيماري کرونا خبر داد.
او گفت: بهداشت محيط علمي است که با کنترل عوامل زيان‌آور محيط اعم از عوامل فيزيکي، شيمايي، بيولوژيکي و... حافظ سلامت افراد جامعه است.
او با اشاره به اينکه امروزه در بهداشت محيط علاوه بر کنترل عوامل محيطي، عوامل اجتماعي نيز مدنظر قرار گرفته است، ادامه داد: از جمله اين عوامل مي‌توان به اجراي فاصله‌گذاري اجتماعي در جوامع اشاره کرد.
بنايي عنوان کرد: بازرسان و کارشناسان بهداشت محيط به طور کلي، نظارت بر بهداشت آب، بهداشت مواد غذايي، بهسازي اساسي محيط شامل نظارت بر دفع بهداشتي زباله، فاضلاب، فضولات دامي، نظارت بر بهداشت مواد غذايي، نظارت بر مراکز توزيع مواد غذايي و... را برعهده دارند.

بنايي با بيان اينکه در راستاي کنترل و پيشگيري از بيماري کوويد ۱۹ تاکنون اقدامات زيادي بر اساس راهنما‌ها و پروتکل‌هاي بهداشتي تحت عنوان الزامات بهداشت محيط انجام گرفته است، خاطرنشان کرد: نکنه مهم در بحث پروتکل‌هاي بهداشتي، همان مبحث مثلث شفا است که بايد در نظر گرفته شود و شامل شستشوي دست‌ها با آب و صابون، استفاده از ماسک در زمان حضور در اجتماع و رعايت فاصله‌گذاري اجتماعي است.
مدير گروه سلامت محيط و کار معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد اضافه کرد: تاکنون در بحث رعايت فاصله‌گذاري اجتماعي سه دوره طي شده است، ازجمله فاصله‌گذاري اجتماعي در اسفندماه سال ۱۳۹۸ که با هدف آموزش افراد براي رعايت فاصله‌گذاري صورت گرفت، دوم فاصله‌گذاري هوشمند بود که با ابلاغ پروتکل‌هاي بهداشتي، افراد اجازه حضور در اجتماع را يافتند و موضوع بعدي هم فاصله‌گذاري پويا بود که با اجراي پروتکل‌هاي بهداشتي و برمبناي اعمال محدوديت‌ها، اقدامات لازم اجرا شد.
او با تاکيد بر اينکه مجازات عدم رعايت بهداشت محيط برابر با فقر و بيماري است، يادآور شد: مي‌بينيم که با گذشت سال‌ها، هدف سازمان بهداشت جهاني بر فرهنگ‌سازي براي رعايت مسائل بهداشتي از سوي مردم در نظر گرفتن اصول PHC با تاکيد بر اصول بهداشت محيط قرار گرفته است.
بنايي اظهار داشت: شعار امسال روز جهاني بهداشت محيط از طريق فدراسيون بين‌المللي بهداشت محيط تحت عنوان بهداشت محيط راهبرد کليدي نظام سلامت در مبارزه با همه‌گيري بيماري‌ها اعلام شده است که بر استفاده و بکارگيري متخصصين بهداشت محيط در پيشگيري از بيماري کوويد ۱۹ تاکيد دارد.
مدير گروه سلامت محيط و کار معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد با اشاره به اينکه در همه‌گيري بيماري کرونا تعدادي از کارشناسان بهداشت محيط و حرفه‌اي چهارمحال و بختياري طي مأموريت‌هاي محوله کاري به اين بيماري مبتلا شدند، گفت: تعداد بازرسان مبتلا در اين استان بيش از ۱۰ نفر هستند که تاکنون دوره قرنطينه خانگي را گذرانده‌اند و از سلامتي کامل برخوردار هستند.
او افزود: دليل ابتلاء اين افراد به بيماري کرونا، حضور فعال آن‌ها در بيمارستان‌ها، نظارت بر فرايند کفن و دفن اموات درگذشته از بيماري کرونا، حضور در منازل افراد کرونا مثبت به جهت ضدعفوني محيط، انجام بازديد از کارگاه‌ها و محيط‌هاي کاري و همچنين انجام بازديد از اصناف مختلف و ارتباط نزديک با مردم است.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان چهارمحال و بختياري را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر چهارمحال و بختياري در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEPpS8kVmT0jtIi9HQ
آخرين خبر چهارمحال و بختياري در اينستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday