میزان تلفات کرونا در نیشابور ۳ برابر جنگ تحمیلی است

ايرنا/ رييس دانشکده علوم پزشکي نيشابور شمار شهيدان والامقام اين شهرستان را در طول هفت سال جنگ تحميلي دو هزار و ۳۰۰ شهيد شامل ۱۶۷ شهيد ظرف هر هفت ماه اعلام و بيان کرد: از زمان آغاز شيوع ويروس همهگير کرونا تاکنون تلفات آن در نيشابور ۵۱۱ نفر بوده که معادل سه برابر همين نسبت در دوران دفاع مقدس است.
محسن عظيمينژاد، رييس دانشکده علوم پزشکي نيشابور اظهار کرد: امروز ۱۲ مهر ماه تعداد بيماران کوويد ۱۹ نيازمند به دستگاه تنفس مصنوعي در اين شهر به هفت نفر رسيد، از ديروز شمار بستري بيماران کرونا در اين شهر نيز از ۸۸ نفر به ۱۰۲ نفر رسيد.
وي ادامه داد: آمارها و امکانات موجود نشان ميدهد که در صورت تداوم اين وضعيت، گنجايش بيمارستانهاي نيشابور رو به تکميل ميرود.
رييس دانشکده علوم پزشکي نيشابور گفت: وزارت بهداشت صبح چهارشنبه هفته پيش وضعيت شيوع ويروس کرونا را در شهرستانهاي نيشابور و فيروزه «قرمز» اعلام کرد و از آن روز تاکنون يعني ظرف کمتر از ۳۶ ساعت پنج نشست فوقالعاده در همين ارتباط برگزار شده است.
عظيمينژاد افزود: در پيک سوم کرونا در کشورهاي ديگر قوانيني که اعمال ميشود شبيه حکومت نظامي است و در حال حاضر ما وارد جنگي شدهايم که سهبرابر حالت نظامي تلفات دادهايم.
وي ادامه داد: بيماران نيازمند خدمات آي سي يو نيز ظرف مهر ماه جاري تاکنون در نيشابور افزايش يافته است، ۴۰ تخت آي.سي.يو در بيمارستان ۲۲ بهمن نيشابور اضافه و براي هرکدام بهطور متوسط ۲۰ ميليارد ريال هزينه شده است.
رييس دانشکده علوم پزشکي نيشابور گفت: وضعيتي بحراني و تهديدي جدي عليه سلامت شهروندان ايجاد شده است و اگر تعداد بيماران مبتلا به آنفلوآنزا مانند پارسال به ۷۵۰ نفر برسد با توجه به اين که در تامين واکسن آنفلوآنزا هم با محدوديت رو به رو هستيم اوضاع بسيار خطرناک خواهد شد.
عظيمينژاد افزود: هيچ راهي به جز جلوگيري از ابتلا و سرايت کرونا وجود ندارد و مهمترين ابزار براي شکستن زنجيره انتقال کرونا آگاهي و اطلاعرساني به شهروندان است و شستن دستها، زدن ماسک و حفظ فاصله اجتماعي جزو مهمترين عوامل جلوگيري از شيوع کروناست.
وي گفت: ۳۰ درصد از بيماران مشکوک به کرونا زير هشت سال هستند و اميدواريم امروز مديريت آموزش و پرورش در قطب شهيد شوشتري به سمت آموزش مجازي حرکت و از تشکيل کلاسهاي حضوري جلوگيري کنند.