مدرسه کانکسی حادثهدیده سردشت دزفول بازسازی میشود

ايرنا/ مديرکل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خوزستان گفت: مدرسه کانکسي که بر اثر اصابت صاعقه در بخش سردشت دزفول دچار آتش سوزي و خسارت شد با احداث کلاس درس بازسازي ميشود.
علي قرباني، مديرکل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خوزستان بيان کرد: يک کلاس کانکسي در منطقه سردشت دزفول شامگاه ۳۰ دي ماه امسال بر اثر برخورد صاعقه دچار آتش سوزي شد و سه نفر از معلم هاي مستقر در اين کلاس و سه نفر از اهالي منطقه دچار سوختگي و آسيب شدند، اين حادثه براي نخستين بار رخ داده است و جاي تعجب است با وجود اينکه کانکس در منطقه مرتفع نبوده صاعقه چگونه با آن اصابت کرده است.
وي گفت: ۳۱۵ کانکس در استان براي استقرار در مناطق عشايري استان در نظر گرفته شده است تا جايگزين مدارس چادري شود، ساخت مدرسه در مناطق عشايري به دليل تردد، ييلاق و قشلاقي که در منطقه انجام مي شود مناسب نيست.
قرباني ادامه داد: در مواردي مدارس سنگي و يا شبانه روزي در مناطق عشايري ساخته شده است اما به دليل کوچ عشاير مدارس فرسوده مي شوند و يا به دليل نوع فرهنگي که در منطقه وجود دارد تمايلي به حضور فرزندان خود در مدارس شبانه روزي ندارند.
وي افزود: هزينه هايي که مدارس شبانه روزي براي آموزش و پرورش به همراه دارد بالاست ضمن اينکه چنين مدارسي در مناطق عشايري خوزستان کاربردي نيست.
مديرکل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خوزستان ادامه داد: در حال حاضر در شهر و روستاهاي استان مدارس کانکسي وجود ندارد و تنها در مناطق عشايري با توجه به شرايط کوچ عشاير از کلاس هاي کانکسي استفاده مي شود.
قرباني بيان کرد: سخت گذر بودن منطقه و پراکندگي زياد مناطق عشايري و شرايط اقليمي نيز عوامل ديگري هستند که ساخت مدارس ساختماني را در اين مناطق دشوار مي کند.
وي گفت: با وجود تمام سختي هايي که وجود دارد در مناطق محروم خوزستان ساخت مدارس روند بسيار خوبي را در سال هاي اخير داشته است به عنوان مثال در منطقه محروم احمد فداله شهرستان دزفول هفت مدرسه با کمک سپاه، هشت مدرسه با کمک بنياد برکت و پنج مدرسه پيش ساخته احداث شد.
مديرکل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خوزستان بيان کرد: يک هزار و ۳۰۰ مدرسه سنگي در استان وجود دارد که مقرر شده در مدت سه سال جمع آوري شوند.