هشدار جهاد کشاورزی خراسان رضوی نسبت به احتمال سرمازدگی محصولات

فارس/ سازمان جهاد کشاورزي خراسان رضوي طي اطلاعيهاي در خصوص ورود سامانه جوي جديد به اين استان و کاهش چشمگير دما و احتمال سرمازدگي محصولات کشاورزي هشدار داد.
سازمان جهاد کشاورزي خراسان رضوي طي اطلاعيهاي در خصوص ورود سامانه جوي جديد به اين استان و کاهش چشمگير دما و احتمال سرمازدگي محصولات کشاورزي هشدار داد.
متن اين اطلاعيه به شرح زير است:
«با ورود سيستم سرد از غرب و شمال استان از روز سهشنبه پنجم اسفند ماه ۹۹ که همراه با کاهش دماي شبانه خصوصا مناطق سردسير استان و پيشبيني حداقل دما زير صفر درجه در سحرگاه چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه روند کاهش دما شدت پيدا کرده بهطوريکه پيشبيني ميشود حتي در صبح پنجشنبه در طي روز دماي منهاي ۲ درجه سانتيگراد را تجربه خواهيم کرد.
پيشبيني ميشود صبحگاه جمعه دماي مشهد به منهاي هفت درجه سانتيگراد تا منهاي ده درجه سانتيگراد و رسيدن دما در شهرهايي چون قوچان، فريمان، چناران و نيشابور به منهاي دوازده درجه سانتي گراد دور از دسترس نيست.
بارشهاي شروع با باران و سپس برف خصوصا در مناطق کوهستاني خواهيم داشت و از روز شنبه روند افزايش دماي روزانه آغاز ميشود، بهطوريکه در يکشنبه بين 3 تا 5 درجه سانتيگراد، افزايش دماي روزانه خواهيم داشت.
بنابراين به کشاورزان و باغداران و همچنين دامداران و صاحبان واحدهاي توليدي بخش اعلام ميشود که توصيههاي زير را بهعمل آورند.
- گلخانهداران محترم و توليدکنندگان واحدهاي طيور و دام نسبت به تنظيم تأسيسات حرارتي واحدهاي خود تمهيدات ايمني لازم را بهکار برند.
- با توجه به کاهش دماي شبانه در مناطق سردسير نسبت به حفظ و مراقبت از ماشين آلات کشاورزي و تجهيزات آبياري نوين اقدامات لازم را بهعمل آورند.
کشاورزان در صورت امکان آبياري پيوسته بهصورت غرقابي يا آبياري باراني ميتوانند از ميزان خسارت بکاهند.»