پایین آمدن سن مبتلایان به کرونا، خطری جدی برای شهرستان جهرم است

ايرنا/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي جهرم گفت: متاسفانه سن بيماري کرونا در شهرستان جهرم پايين آمده و ابتلاي افراد به صورت خانوادگي شده که بسيار خطرناک است.
محمد رحمانيان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي جهرم يکشنبه در جلسه ستاد شهرستاني کرونا با بيان اينکه استمرار دستورالعملهاي بهداشتي همچنان مهم است، بيان داشت: وضعيت شهرستان جهرم همچنان قرمز است و روزانه ۲۵۰ تست pcr و ۱۵۰ تست سريع گرفته ميشود.
وي اظهار داشت: در تست سريع، آمار مبتلايان بين ۱۰ تا ۱۵درصد است که نشاندهنده اين است که شهر همچنان بسيار آلوده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي جهرم با بيان اينکه در حال حاضر ۹۰ بيمار در بخش درمان بيماري کوويد۱۹ بيمارستان پيمانيه بستري هستند، اظهار داشت: اگر روند ابتلا و بستري بيماران همچنان ادامه داشته باشند، قطعاً با کمبود تخت بستري روبهرو خواهيم شد.
وي اظهار کرد: در حال حاضر در بخش مراقبتهاي ويژه بيمارستان پيمانيه جهرم ۱۰ بيمار بستري هستند که حال ۶ نفر از آنها وخيم است که در بين آنها دو بيمار با سن ۳۰ و ۴۵ ساله نيز وجود دارد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي جهرم با اشاره به اينکه روزانه ۱۰۰ عدد داروي رميدسيوير درجهرم استفاده ميشود گفت: در حال حاضر در بيمارستان دو مادر باردار به کوويد جهش يافته از نوع انگليسي بستري شدهاند که وضعيت تنفس يکي از آنها مساعد نيست.
رحمانيان با بيان اينکه آمار فوت شهرستان جهرم طي هفتههاي گذشته پايين آمده است، اظهار کرد: البته آمار فوتي در بيمارستان جهرم وجود دارد که اهل شهرستان هاي اطراف هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي جهرم تصريح کرد: اگرچه ممکن است فرد مبتلا به ويروس کرونا جهش يافته موسوم به انگليسي در روزهاي اول علامتي نداشته باشد، در هفته اول ۶۰درصد ريه اش درگير اين ويروس ميشود.
وي با تشکر از اصناف شهرستان که همکاري ويژه براي کنترل بيماري داشتهاند افزود: تعطيلي اصنافي که در گروه ۲، ۳ و ۴ هستند تا زماني که وضعيت قرمز است ادامه دارد و محتمل است در صورت پايين آمدن آمار اواخر هفته مجوز بازشدن مشاغل گروه ۲ و ۳ شهرستان نيز داده شود.
وي با بيان اينکه کنترل بيماري در مرکز شهر بسيار خوب انجام شده، اما نگران حاشيه شهر جهرم هستيم، تصريح کرد: وضعيت بخش سيمکان و شهرستان خفر همچنان بحراني است و کمتر از ۵۰درصد از مردم ساکن در مناطق حاشيه شهر و روستايي از ماسک استفاده ميکنند.
به گفته رئيس دانشگاه علوم پزشکي جهرم، بخشهاي کرديان و مرکزي از ديگر مکان هايي است که ابتلاي بيماري در آنجا همچنان بالاست.
وي ادامه داد: بيماريابي و غربالگري افراد در تمام بخش هاي شهرستان و همين طور شهرستان خفر در قالب طرح شهيد سليماني در حال اجرا است.
رحمانيان تأکيد کرد: توانستيم با انجام بيماريابي خانه به خانه توسط تيم مراقبت در منزل ناقلين بسياري را شناسايي کنيم.
به گفته وي تاکنون يک هزار و ۲۰۰ دوز واکسن در جهرم تزريق شده است و دانشگاه علوم پزشکي جهرم يک هزار و 600 دوز واکسن ديگر در روزهاي آينده دريافت خواهد کرد که به گروههايي که در اولويت هستند تزريق ميشود.