نماد آخرین خبر

مرگ ۶ کهگیلویه و بویراحمدی دیگر بر اثر کرونا

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
مرگ ۶ کهگیلویه و بویراحمدی دیگر بر اثر کرونا

صدا و سيما/ متأسفانه ۶ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در کهگيلويه و بويراحمد طي ۲۴ ساعت گذشته جان باختند.

پرويز يزدان‌پناه، رئيس دانشگاه علوم پزشکي ياسوج گفت: متاسفانه طي ۲۴ ساعت گذشته ۶ نفر از هم استاني هايمان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند و شمار مجموع قربانيان کرونا در کهگيلويه و بويراحمد به ۵۸۳ نفر رسيد.
وي افزود: هم اکنون ۵۷۲ بيمار در بيمارستان‌هاي معين کروناي استان بستري بوده که از اين تعداد ۳۰ نفر در بخش مراقبت‌هاي ويژه تحت درمان هستند که اين آمار يک رکورد بي سابقه به حساب مي‌آيد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ياسوج اضافه کرد: تعداد بهبوديافتگان بيماران کرونايي کهگيلويه و بويراحمد تاکنون ۳۷ هزار و ۲۴۱ مورد گزارش شده است.
يزدان‌پناه با بيان اينکه از ۵۱۹ جواب نمونه pcr دريافت شده از آزمايشگاه سلولي مولکولي ياسوج، حدود ۳۰ درصد موارد مثبت بودند، گفت: به ترتيب بيشترين موارد مربوط به شهرستان‌هاي بويراحمد، گچساران، کهگيلويه، دنا و باشت است.

آخرين خبر کهگيلويه و بويراحمد در اينستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today