نخستین بزغاله کوهی منطقه حفاظت شده الموت در سال جاری به دنیا آمد

ايرنا/ مديرکل حفاظت محيط زيست استان قزوين گفت: نخستين بزغاله کوهي منطقه حفاظت شده الموت غربي در استان قزوين طي سال جاري روز گذشته به دنيا آمد و تصاوير آن ثبت شد.
مهران شنتيايي مديرکل حفاظت محيط زيست استان قزوين روز چهارشنبه با تاييد اين خبر اظهار داشت: بزهاي کوهي پس از ۱۶۰ روز بارداري به مناطق سخت گذر در ارتفاعات يک هزار و ۵۰۰ متري و شکاف کوه ها در مناطق حفاظت شده مي روند و وضع حمل مي کنند و فصل بهار زمان زايش وحوش به شمار ميرود و اين مهم مسووليت محيطبانان در حفاظت از وحوش ساکن در مناطق تحت مديريت و آزاد استان را دو چندان مي کند.
وي تصريح کرد: فرزندان بزهاي وحشي اغلب دو قلو هستند و علت زادآوري خوب اين گونه جانوري در مناطق مختلف استان، امنيت حاکم بر مناطق و تغذيه مناسب است.
شنتيايي ادامه داد: با هدف جلوگيري از پراکنش وحوش در فصل زايمان و زادآوري بهتر حيات وحش، ماموران اجرايي يگان حفاظت محيط زيست به صورت شبانه روزي مناطق را کنترل ميکنند تا فضاي آرام و مطلوب براي وحوش ايجاد شود.
مديرکل حفاظت از محيط زيست استان قزوين از ممنوعيت ورود افراد به زونهاي حساس مناطق مختلف زيست محيطي به ويژه مناطق تحت مديريت محيط زيست خبر داد و گفت: هيچ مجوزي براي بازديد از اين مناطق تا پايان فصل زايش صادر نميشود و يگان حفاظت محيط زيست با گشت هاي شبانه روزي در ارتفاعات منطقه حفاظت شده و حساس، به شکل جدي مسئوليت کنترلي خود را اعمال خواهند کرد.
شنتيايي اظهار کرد: بزغاله ها در ۲ سالگي به بلوغ مي رسند و از سال دوم آماده افزايش بزغاله و افزايش جمعيت کل و بز منطقه مي شوند و استان قزوين با دارا بودن چهار منطقه حفاظت شده و سه منطقه مستعد زيست گونه کل و بز با حضور ۵۰ محيط بان حفاظت مي شود.
مديرکل حفاظت محيط زيست استان قزوين گفت: در اين ايام به شدت با شکارچيان و اشخاصي که مبادرت به زنده گيري حيوانات کرده و اين عمل غير عاطفي و غير انساني را مرتکب ميشود برخورد قانوني اعمال و هيچگونه گذشتي نخواهد شد .