نماد آخرین خبر

بخشایش اردستانی: باید اجازه اعتراض داده شود تا آستانه تحمل مردم بالا رود

منبع
نامه نيوز
بروزرسانی
بخشایش اردستانی: باید اجازه اعتراض داده شود تا آستانه تحمل مردم بالا رود

نامه نیوز/ یک نماینده مجلس گفت: هرچه فضا از نظر اقتصادی بدتر شود، آزادی‌های اجتماعی بیشتر می‌شود زیرا تجلی مطالبات مردم در قالب اقتصادی و معیشتی به وجود می‌آید.

با افزایش مشکلات اقتصادی، مطالبات عمومی هم افزایش می‌یابد زیرا بسیاری تصور می‌کنند آینده پیش رویشان مبهم است. حالا پرسش آن است برای کنترل مطالبات و پاسخدهی به آنها چه باید کرد؟

احمد بخشایش اردستانی، نماینده مجلس، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «یکی از شاخص‌های مهم نشان‌دهنده علاقه مردم به جمهوری اسلامی حضورشان در راهپیمایی 22 بهمن است و همین امسال دیدیم که مردم در همه شهرها در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کردند. به نظر من حضور مردم در این روز به دلیل عادت نبوده و هنوز اعتقاد به نظام وجود دارد. ممکن است نقد وجود داشته باشد اما هنوز به انقلاب اسلامی باور دارند. مسئله دیگر آن است که باتوجه به حرفی که ترامپ زد و گفت که سلاح هسته‌ای و موشک را کنار بگذارید و به نوعی خلع سلاح شوید، موافقان و مخالفان مذاکره به یک نقطه و نتیجه رسیدند؛ آنکه ترامپ پا را فراتر از آنچه که باید گذاشته است. نظام ایران هم به این نتیجه رسیده است که باید از چهارسال دوره ترامپ عبور کنیم. موضوع بعدی مسئله نظام اقتصادی ایران است که حالتی بینابین دارد و نه مانند کشورهای لیبرالیستی است و نه مانند کشورهای سوسیالیستی و کمونیستی است. دولت می‌تواند به مردم کالابرگ بدهد تا از این دوره ترامپ عبور کنیم. ترامپ می‌خواهد ما را خلع سلاح کند و بعد برای مردم ایران زحمت ایجاد کند؛ همان‌طور که برای سوریه و عراق و لیبی ایجاد کردند. گرچه برخی می‌گویند کشور نباید کوپنی مدیریت شود اما کار بدی هم نیست زیرا ارائه کوپن در کالاهای اساسی باعث می‌شود بخشی از جامعه زیر بار فشارهای اقتصادی لِه نشود. ».

او ادامه داد: «اینکه بخش‌هایی از مردم در دوره انتخابات شرکت نکردند طبیعی است زیرا قرار نیست در انتخابات همه مردم شرکت کنند. از وقتی انتخابات به مثابه رفراندوم فهم شد، کاهش مشارکت به معنای مخالفت مردم با حکومت در نظر گرفته شد؛ در صورتی که اصلا این طور نیست و قرار نیست همه مردم در انتخابات شرکت کنند. اعتراضات هم امری طبیعی است و مردم نسبت به مسائل مختلف اعتراض دارند. باید فضا برای اعتراض مردم باز شود. مردم باید مجالی برای رساندن صدای اعتراضشان داشته باشد. وقتی اجازه اعتراض داده نمی‌شود، آستانه تحمل کم می‌شود. باید به مردم اجازه اعتراض داده شود تا آرام شوند. به اصناف و گروه‌های مختلف باید اجازه اعتراض داده شود در این حالت آستانه تحمل مردم افزایش می‌یابد».

این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: «اگر اعتراض رخ ندهد و حتی تظاهراتی رخ ندهد، فضا ملتهب می‌شود. وقتی در فرانسه تظاهرات می‌شود، شورش کمتر می‌شود. نمی‌شود یک جامعه صددرصد موافق شیوه مدیریت باشد».

بخشایش اردستانی در پایان گفت: «ما نمایندگان هنر داشته باشیم باید کاری کنیم وضع کشور بدتر از این نشود. هرچه فضا از نظر اقتصادی بدتر شود، آزادی‌های اجتماعی بیشتر می‌شود زیرا تجلی مطالبات مردم در قالب اقتصادی و معیشتی به وجود می‌آید. هیچ کشوری به مخالفان خود اجازه برگزاری تظاهرات نمی‌دهند. حتما نمی‌شود به گروهی که موافق انقلاب است اجازه داده شود که به خیابان بیایند اما باید اجازه داد تا اعتراضاتی که نسبت به شیوه‌های مدیریت است، ابراز شود».

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره