نماد آخرین خبر

پیشرفت بزرگ در تولید باتری / حفظ ۸۰ درصد ظرفیت بعد از ۲۵ هزار چرخه شارژ

منبع
ديجياتو
بروزرسانی
پیشرفت بزرگ در تولید باتری / حفظ ۸۰ درصد ظرفیت بعد از ۲۵ هزار چرخه شارژ

دیجیاتو/گروهی از محققان موفق شده‌اند باتری لیتیوم-گوگردی بسازند که حتی پس از ۲۵ هزار چرخه شارژ و تخلیه، همچنان ۸۰ درصد ظرفیت شارژ خود را حفظ می‌کند. تیم تحقیقاتی که این باتری جدید را توسعه داده‌ است، موفق شدند الکترودی جامد از گوگرد بسازند که ساختاری متخلخل دارد. این ساختار باعث می‌شود یون‌های لیتیوم به‌راحتی جابه‌جا شوند، بدون اینکه نیاز به واسطه‌های دیگر داشته باشد.
محققان برای ساخت این الکترود پیشرفته ترکیبی از گوگرد، بور، لیتیوم، فسفر و ید ایجاد کردند که شبیه شیشه است. دراین‌میان، ید نقش کلیدی ایفا کرد؛ زیرا توانسته حرکت الکترون‌ها را در فرایند اکسایش-کاهش (ردوکس) تسریع کند. این موضوع باعث شد واکنش‌های شیمیایی سریع‌تر انجام شوند و عملکرد باتری بهبود یابد.

باوجود این موفقیت چشمگیر، محققان معتقدند تحقیقات بیشتری برای بهبود چگالی انرژی این باتری‌ها لازم است. همچنین احتمال دارد با تغییر در ترکیب مواد الکترود بتوانند وزن باتری را کاهش داده و بازدهی آن را بیشتر کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره