ايسنا/ محققان دانشگاه " تگزاس اِي اَند اِم"( Texas A&M) و موسسه فناوري "استيونز"(Stevens Institute of Technology) مواد جديدي را توليد کردهاند که ميتوانند زخمهاي جدي را درمان کنند.
محققان دانشگاه "تگزاس اِي اَند اِم"(Texas A&M) و موسسه فناوري "استيونز"(Stevens Institute of Technology) در حال کار و توسعه مواد جديدي هستند که بتواند در درمان زخمهاي حساس، به کلينيکهاي درماني کمک کند.
اين روکشهاي پليمري حاوي نانوفيبرهايي هستند که آنتيبيوتيکها را در خود نگه داشته و مواد آنها را آزاد ميکنند. نانوفيبرها اين مواد را کاربردي ميسازند و هنگاميکه در زخم تغييراتي ايجاد ميشود، واکنش نشان ميدهند.
"ويکتوريا آلبرايت" محقق اين پروژه اظهار کرد، در اين پروژه، ما روي ساخت مواد پليمري تمرکز کرديم که بتوانند آنتيبيوتيکها را جذب و آزاد کنند.
آنتي بيوتيکها در درون "ميسلها"(micelles) نگهداري ميشوند. ميسلها گروهي از مواد فعال سطحي متراکم هستند که در يک کلوييد مايع پراکندهاند.
اين ميسلها در فيبرهاي زيست تخريب پذير قرار ميگيرند که سطح مواد را ميپوشانند.
اين محققان آزمايشاتي را روي مواد مدنظر خودشان انجام دادند و اين مواد را در معرض باکتريهاي بيماريزايي قرار دادند که ميتوانستند منجر به نابودي اين مواد شوند.
علاوه بر اين، به علت ساختار پيچيده فيبرها و ميسلها، به نظر ميرسيد که اين مواد ميزبان خوبي براي رشد و حرکت سلولي باشند.
در نهايت، بررسي اين عوامل منجر به توليد باندهايي شگفت انگيز شد.
اين در حالي است که بررسيهاي محققان در اين پروژه ادامه دارد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار