ايرنا/ تيم اختراعات ايران در مسابقات جهاني اختراعات و نوآوري و تکنولوژيهاي برتر در کره جنوبي، مدال طلا و جايزه ويژه تسلا را دريافت کردند. عنوان اين طرح سامانه « جامع و هوشمند ارزيابي و پايش بيمار با کارت سلامت» است که در سال از مرگ و مير سه هزار و ۸۰۰ نفر جلوگيري ميکند.
اميرعباس محمدي روز يکشنبه اظهار داشت: مسابقات جهاني اختراعات و نوآوري کره جنوبي يا siif۲۰۱۹ با حمايت و همکاري سازمان جهاني مالکيت فکري سازمان ملل متحد wipo، انجمن توسعه نوآوري و اختراعات کره جنوبي KIPA، سازمان پتنت کره جنوبي و فدراسيون مخترعين جهان با حمايت دولت کره جنوبي و تمامي مراکز و مجله هاي علمي و معتبر جهاني برگزار شد.
وي ادامه داد: اين مسابقات با حضور ۶۰ کشور اعم از آلمان، آمريکا، چين، کره جنوبي، فرانسه پرتغال و... از ۵ آذر ماه تا ۹ آذر ماه در پايتخت کره جنوبي سئول برگزار شد.
محمدي اظهار داشت: همزمان با اين مساببقات تيم ايران در مسابقات دانشگاهي نوآوري و اختراعات پزشکي که ۸۰ دانشگاه برتر دنيا در آن حضور داشتند، در دانشگاه ملي سئول کره جنوبي (يکي از معتبرترين دانشگاههاي جهان) در تاريخ ۱۱ آذر ماه تا ۲۳ آذر ماه در حوزههاي تکنولوژي و ايدههاي برتر پزشکي نيز شرکت کرد.
اين مخترع جوان توضيح داد: تيم اختراعات دانش آموزي ايران که در اين مسابقات حضور داشتند، متشکل از دو دانش آموز شهريار شريعتي و عادل احمدي فريمان بوده است که از مسابقات ملي ايران در اين دو مسابقات حضور داشتند و مدال طلا کسب کردند.
وي توضيح داد: طرح اين دانش آموزان سامانه هوشمند تشخيص افسردگي با هوش مصنوعي و تکنولوژي بلاکچين در امنيت دادههاي نرم افزاري بود که توانستند در رقابت با کشورهايي همچون کره جنوبي، آلمان، آمريکا و...پرچم ايران را بالا ببرند.
محمدي عنوان کرد: تيم دانشجويي ايران متشکل از سرپرست تيم اميرعباس محمدي کوشکي، علي نوري، سجاد شريعت و ميثم پوريوسفيان بود که موفق به کسب مدال طلا و جايزه ويژه مسابقات تسلا شدند.
وي در خصوص طرح تصريح کرد: طرح سامانه جامع و هوشمند ارزيابي و پايش بيمار با کارت سلامت در قالب حذف دفترچه هاي بيمه در ايران براي شرکت هاي ديجيتال وزارت بهداشت طراحي شد و موفق به کسب جايزه شد.
وي با بيان اينکه اين سامانه کمک بسياري به مردم و جامعه پزشکي ميکند، ادامه داد: قابليتهاي اين سامانه از جمله پرداخت ماليات پزشکان، صرفه اقتصادي بسيار بالا در مراحل اداري بيمارستانها و مراکز درماني و دولتي در پزشکي، جلوگيري از کشته شدن و قطع عضو سه هزار و ۸۰۰ نفر درسال براي بد خط نوشتن دست خط پزشکان، جلوگيري از استفاده بيماران از داروهاي تکراري، در دسترس بودن هميشه پرونده پزشکي بيماران، سرعت عمل بسيار بالا براي پزشکان و بيمارستانها و همچنين امنيت اطلاعات بسيار بالا در دادههاي سلامت بيماران است.
محمدي اظهار داشت: اين پروژه مورد استقبال بسياري از کشورها قرار گرفت و دانشجويان ايراني پيشنهادات بسياري را از کشورهاي ديگر داشتند، اميد است اين پروژه مورد حمايت کشور خودمان قرار گيرد و در دولت الکترونيک استفاده شود.
لازم به ذکر است، تيم ايران به سرپرستي امير عباس محمدي کوشکي در هردو مسابقات جهاني اختراعات و نوآوري کره جنوبي توانستند در مجموع دو مدال طلا و دوجايزه ويژه کسب کنند.
بازار