چای سبز خاصیت ضدکرونایی دارد

سيناپرس/پژوهشگران داروساز هندي موفق شدند ترکيبي با نام گالوکاتچين را در چاي سبز شناسايي کنند که در برابر ويروس هاي کرونا بسيار فعال بوده و مي تواند در ساخت دارويي براي مقابله با کوويد ۱۹ مورد استفاده قرار گيرد.
از ابتداي همه گيري کرونا تا کنون محققان از سراسر جهان به شدت در تلاشند تا درماني موثر براي اين ويروس کشنده پيدا کنند. آنها بسياري از داروهاي موجود را بررسي کرده و درصدد استفاده مجدد برخي از اين داروها براي درمان بيماري همه گير فعلي برآمدند. به غير از توليد واکسن هاي کوويد ۱۹ که مصونيت نسبي در برابر اين بيماري ايجاد مي کند، هنوز يک درمان قطعي در برابر اين ويروس به دست نيامده است.
بسياري از محققان همچنين به دنبال ترکيباتي در غذاها و نوشيدني هاي طبيعي هستند تا ببينند آيا مي توانند از اين طريق دارويي مناسب براي بيماري ويروسي کوويد ۱۹ تهيه کنند يا خير. بر اين اساس، تيمي از محققان دانشکده داروسازي JSS در شهر اوتي هند و دانشکده پزشکي دانشگاه سوانسي در حال بررسي چگونگي کمک چاي سبز به ساخت دارويي هستند که توانايي مقابله با کوويد ۱۹ را داشته باشد.
طبق پژوهش هاي جديد، يک ترکيب موجود در چاي سبز مي تواند سرنخ توليد دارويي موثر براي مبارزه با ويروس کرونا و بيماري کوويد ۱۹ باشد.
محققان معتقدند طبيعت قديمي ترين داروخانه جهان است و دنياي طبيعي داراي اسرار فراواني بوده که مي تواند منجر به توليد داروهاي جديد قوي شود.
يافته هاي اوليه اين محققان نشان مي دهد که يکي از ترکيبات موجود در چاي سبز ممکن است به مبارزه با ويروس کرونا کمک کند که منجر به کشته شدن افراد بسياري از سراسر جهان شده است.به گزارش سيناپرس، با استفاده از اين منطق، محققان شروع به تجزيه و تحليل کردند که آيا هر يک از اين ترکيبات مي تواند در مبارزه با بيماري همه گير کوويد ۱۹ کمک کند.
با اين هدف، محققان تحقيقات کتابخانه اي از ترکيبات طبيعي که از قبل شناخته شده بود و احتمال داده مي شد که در برابر ويروس هاي مختلف کرونا فعال هستند، را غربالگري و طبقه بندي کردند. آنها در اين کار از يک برنامه رايانه اي مجهز به هوش مصنوعي استفاده کردند. با اين حال، اين مطالعه هنوز در روزهاي ابتدايي خود است و با هر نوع کاربرد باليني فاصله زيادي دارد.
اين تيم تحقيقاتي دريافتند که ترکيب چاي سبز مي تواند به دارويي مقرون به صرفه و در دسترس براي درمان ويروس کرونا منجر شود. محققان ترکيب گالوکاتچين (gallocatechin) از ترکيبات چاي سبز را نقطه گذاري کردند که به گفته آنها اين ماده در برابر ويروس هاي کرونا بسيار فعال است.
در ضمن اين محققان تاکيد کردند که پروژه تحقيقاتي آنها نياز به مطالعات بيشتر دارد و اينکه پژوهش ها و آزمايش هاي لازم از نظر باليني مورد نياز است تا مشخص شود که اين دارو تا چه حد مي تواند در مقابله با کوويد ۱۹ موثر و ايمن باشد.
شرح کامل اين پژوهش ها و نتايج حاصل از آن در آخرين شماره مجله پيشرفت هاي انجمن سلطنتي شيمي (RSC Advances) منتشر شده و قابل دسترس است.