نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
علم و تکنولوژی

دستکشی که زبان اشاره را به صوت تبدیل می‌کند؛ با همکاری دانشجوی ایرانیMIT

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ دو دانشجوي کالج جفت دستکش گويايي اختراع کردند تا به افراد کر و لال کمک کنند با دنياي شنيداري ارتباط برقرار کنند.
دانشجويان دانشگاه واشنگتن به نام Tommy Pryor و Navid Azodi دستکش‌هايي اختراع کرده و به تکنولوژي کامپيوتري رسيدند تا بتوانند زبان اشاره آمريکا را به متن و کلام ترجمه کنند.

Pryor در ادامه توضيح ميدهدي که:
دستکش‌ها به کمک سنسورهايي کار مي‌کنند که روي دست و مچ قرار مي‌گيرد تا بتوانند وضعيت دست و حرکات آن را محاسبه کنند. دستکش‌ها سپس اين اطلاعات را براي پردازش بعدي با بلوتوث به کامپيوتر مي‌فرستند. زماني که کامپيوتر اطلاعات را مي‌شناسد آن‌ها را به متن و واژه‌هاي مربوطه ترجمه کرده و به خروجي مي‌فرستد.
دانشگاه واشنگتن گزارش کرد طرح اوليه اين دو جوان جايزه ده هزار دلاري Lemelson-MIT program را از آن خود کرده است.

Pryor بيان مي کند که:
” در حال حاضر، در بازار هيچ مترجم زبان اشاره اي به شکل تجاري شده وجود ندارد.” ” با اين اختراع، بيش از 70 مليون نفر به سطح جديدي از استقلال مي‌رسند.”

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره