روایت صداوسیما از تجمعات امروز پاساژ علاءالدین و خیابان جمهوری
![روایت صداوسیما از تجمعات امروز پاساژ علاءالدین و خیابان جمهوری](https://app.akharinkhabar.ir/images/2021/07/27/94851d96-ffd8-47f2-8017-86a1dd999679.jpeg)
پارسينه/متن پيش رو در پارسينه منتشر شده و انتشار آن در آخرين خبر به معناي تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
پيش از ظهر دوشنبه تعدادي از کسبه دو پاساژ علاءالدين و چارسو در خيابان جمهوري در اعتراض به مشکلات ناشي از قطع برق در مقابل اين دو پاساژ تجمع کردند. همزمان با اين تجمع عدهاي تلاش کردند با استفاده از نارضايتي ايجاد شده در ميان کسبه پاساژها، به اين گلايه مندي رنگ و بوي سياسي بدهند.
به گزارش صداوسيما، اين عده شروع به سردادن شعارهاي هنجارشکنانه کردند و با حرکت در خيابان اطراف پاساژ علاءالدين تلاش کردند رهگذران و کسبه را با خود همراه کنند که به نتيجه نرسيدند.
همزمان با اين اقدام، ترافيک شديدي در محل بوجود آمد و مردم براي مدتي در ترافيک و گرما معطل شدند. نيروهاي حافظ امنيت نيز با حضور در محل، تجمع کنندگان را دعوت به آرامش و پيگيري منطقي خواستهها و اعتراضات خود کردند. افرادي که اقدام به حرکت در خيابان و سردادن شعار کرده بودند بعد از ساعتي متفرق شدند.
همزمان با اين تجمع و اقدام برخي افراد براي سياسي کردن اين ماجرا، ويديوهايي نيز در شبکههاي اجتماعي منتشر شد.