دستور کیک برات آوردم بدون فر!
آخرین خبر/کیک هویج و گردو،بدون فر
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
شیر ½ لیوان
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده ۱ لیوان
مغز گردو ½ لیوان
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه کیک هویج بدون فر و همزن خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی تا زمانی که مخلوط آن سفید رنگ و کش دار شود هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا شیر را به همراه روغن مایع به ترتیب به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد، پودر دارچین، پودر هل و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد خشک را طی ۲ مرحله به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه هویج رنده شده و گردو خرد شده را به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
در این مرحله مجددا مایه کیک را مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس روی حرارت متوسط شعله پخش کن گذاشته و یک قابلمه مناسب روی آن قرار می دهیم. حالا درب قابلمه را با دم کنی بسته اجازه می دهیم قابلمه گرم شود.
مرحله پنجم
حالا مقداری آب درون قابلمه ریخته و یک رینگ در مرکز قابلمه قرار می دهیم. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. حالا قالب را روی رینگ درون قابلمه گذاشته و درب آنرا می بندیم، سپس حرارت را بسیار ملایم می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه اجازه می دهیم کیک به مدت ۱ ساعت درون قابلمه بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است.
مرحله هشتم
در ادامه قالب را از قابلمه خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه خلال پسته و پودر گردو تزیین می کنیم. نوش جان.
نکات:
گردو رو با یک قاشق آرد مخلوط کنید
هویج رو با رنده متوسط رنده کنید
این کیک رو داخل فر هم میتونید بپزید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه.
برای پخت توی قابلمه میگن اول قابلمه رو بذارید خوب داغ بشه بعد قالب کیک رو داخلش بذارید