نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه چیزکیک کره بادام زمینی، چیز کیک متفاوت و خوشمزه

منبع
فرارو
بروزرسانی
طرز تهیه چیزکیک کره بادام زمینی، چیز کیک متفاوت و خوشمزه

فرارو/چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند. چیز کیک را با دو روش پختن داخل فر و یا بدون نیاز به پختن و به صورت یخچالی آماده می‌کنند. چیزکیک کره بادام زمینی نوعی چیزکیک پنیری بسیار خوشمزه و خاص است که فیلینگ آن از ترکیب پنیر خامه‌ای با کره بادام زمینی تهیه می‌شود. اگر طرفدار درست کردن کیک و چیزکیک‌های جدید و هیجان‌انگیز هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه چیزکیک کره بادام زمینی شیک و خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم برای پایه چیزکیک
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: نصف لیوان
کره: ۱۲۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۲۵۰ گرم

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای تهیه فیلینگ
پنیر خامه‌ای: ۲۳۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۵۰ گرم
کره بادام زمینی: ۸۰ گرم
بادام زمینی: نصف لیوان
سس کارامل: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این چیزکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ، شکر، آرد شیرینی، بکینگ‌پودر، کره و وانیل را داخل یک کاسه مناسب بریزید و همه مواد را با لیسک یا همزن دستی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس با دست مواد را خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد، سپس خمیر را کنار بگذارید.
برای درست کردن فیلینگ ابتدا پنیر خامه‌ای را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس تخم مرغ، شکر و کره بادام زمینی را که از قبل روی بخار آب جوش قرار داده‌اید و رقیق شده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید و با قاشق خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند و حالت گلوله‌ای نداشته باشد و در آخر بادام زمینی‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حالا قالب مناسب (۱۲ سانتی) را که ترجیحا گرد و کمربندی باشد، انتخاب کنید.

داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر را کف قالب قرار بدهید و با دست خمیر را کف قالب باز کنید، به‌گونه‌ای که خمیر در قسمت کف و دیواره‌های قالب قرار بگیرد. خمیر را تا نصف ارتفاع دیواره‌های قالب بالا بیاورید. حالا فیلینگی را که از قبل آماده کرده بودید، داخل قالب و وسط خمیر بریزید و سطح روی مواد را صاف کنید. حالا قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار بدهید تا چیزکیک بپزد و روی چیزکیک طلایی شود، سپس قالب را از فر خارج کنید. بعد از اینکه چیزکیک از حرارت افتاد، آن را همراه با قالب به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بگذارید. در آخر روی چیزکیک کمی سس کارامل بریزید و با بادام زمینی روی چیزکیک را تزیین کنید، نوش جان. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar