مواد لازم:
- ٣ عدد تخممرغ
- ٢٥٠ گرم شیره خرما
- ۲ /۱ ق چ وانیل
- ١٢٥ گرم روغن مایع کانولا
- ٢٦٠ گرم پودر بادام پوستکنده
- ١ ق م بیکینگپودر
- مقداری میوه فصل به دلخواه برای تزیین
- گل برای تزیین
طرز تهیه:
۱ ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
2 در یککاسه مناسب تخممرغها را همراه با وانیل به مدت ١٠ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شده، رنگ آن زرد کمرنگ شود. حالا شیره خرما و روغن را به آنها افزوده و خوب هم بزنید.
۳ در این زمان باید پودر بادام و بیکینگپودر را افزوده و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
4 قالب ٢٤ سانتیمتری را با مقداری روغن چرب کنید. حالا مواد را داخل آن بریزید و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.
۵ بعدازاینکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را با میوه های فصل و گل تزیین کنید.
فوت وفن
برای اطمینان از پخت کیک، یک عدد خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما به طور کامل پخته شده و آماده سرو است، در غیر این صورت زمان بیشتری برای پخت کیک نیاز دارید.