مواد لازم:
- روغن زیتون به میزان لازم
- گوشت ۳۰۰ گرم
- دانه خردل ۱ قاشق چای خوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری
- پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۳ عدد
- سیر ۴ حبه
- زنجبیل ۱ تکه
- برگ کاری ۱۰ عدد
- نخود ۷۰۰ گرم
- عصاره مرغ ۱ عدد
- پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- شیر نارگیل ۲۰۰ گرم
- اسفناج ۲۰۰ گرم
- گشنیز ۱ دسته
طرز تهیه:
1- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، تکه های گوشت، دانه خردل، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و پودر کاری را به آن اضافه کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، تا گوشت قهوه ای رنگ شود(هر از گاهی مواد را هم بزنید).
2- پیاز، سیر، زنجبیل و برگ های کاری را به آن ها اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر، تا زمانی که مواد نرم شوند، بپزید.
3- نخود پخته را به همراه ۲ پیمانه از آب گرم آن، عصاره مرغ و پوره گوجه فرنگی به سایر مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید و بگذارید تا بجوشند.
4- درب ظرف را بگذارید و کاری را برای یک ساعت و نیم با حرارت کم، تا زمانی که گوشت نرم شود و سایر مواد به شکل سسی غلیظ درآید، بپزید. فراموش نکنید که در میان پخت مواد را هر از گاهی هم بزنید.
5- شیر نارگیل و اسفناج را در قابلمه بریزید، مواد را هم بزنید و بگذارید تا دوباره بجوشد.
6- برگ های کاری را از غذا خارج کنید، آن را بچشید و در صورت لزوم ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. برگ های گشنیز را روی کاری ریخته و آن را به همراه برنج میل کنید
نکاتی در رابطه با تهیه ی کاری گوشت و نخود:
1 - از گوشت بره استفاده کنید، آن را مکعبی خرد کنید.
بازار
۲ - از یک تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و آن ها را نازک ورقه ورقه کنید.
3 - به جای برگ کاری می توانید از برگ بو استفاده کنید.
۴ - نخود را آب پز کنید.
5 - برگ های اسفناج را تمیز بشویید و آن را درشت خرد کنید.