63
6
6.6K
آخرین خبر/ مواد لازم زرشکپلو:
پنج عدد شلیل
پنج عدد گوجه فرنگی
چهار عدد پرتقال
پنج عدد لیموترش
دو عدد ران مرغ
چهار عدد هویج
دو عدد پیاز
یک پیمانه زرشک
خلال پسته و بادام و نمک و زعفرون و ادویه بهارات به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با زعفرون و نمک مزه دار کنید و داخل تابه به همراه پیاز خلالی تفت داده شده سرخ کنید و در ادامه آب پرتقال و لیموترش و سس که میکس شلیل و گوجه ی کبابی هست رو به ترکیب اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدود دو ساعت با حرارت پایین مرغ بپزد.
زرشک و هویج رشته شده و خلال پسته و بادامی که در گلاب خیسونده شده رو داخل کره تفت میدیم و با پلو سرو میکنیم.