نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

موس لیمو ترش، طعمی به یاد ماندنی برای مهمانی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
شکر دانه ریز: ۴۵ گرم
پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم 
آب لیمو: ۲۰‌ گرم
خامه سبک: ۲۰۰ گرم (خامه صبحانه )
همه رو با هم خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.


شیر داغ: ۵۰ گرم
ژلاتین: ۱۰ گرم

ژلاتین رو داخل شیر داغ بریز و هم بزن و اجازه بده به روش بنماری ژلاتین ذوب بشه. بعد شیر رو داخل مواد خامه‌ای آماده شده بریزید و یکدست مخلوط کنید. حالا داخل قالبتون رو بااین مواد پر کنید. قالب رو بمدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.

۲۵۰ گرم آب گرم
۳۰ گرم شکر
یک برش لیمو ترش
۱۰ گرم ژلاتین
رنده پوست لیمو

با هم مخلوط کنید و بصورت بنماری ژلاتین را در آب حل کنید.
حالا موس را قالب خارج کرده و وسط آن را با ژله آماده و خنک شده پر کنید (از حرارت بیفته کافیه). و بمدت حداقل ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از آن با خامه و لیموترش تزئین کرده و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره