1
0
113
آخرین خبر/موادلازم:
شیر یک لیتر یا چهار لیوان
نشاسته ذرت ۷۰ گرم
شکر ۴۰ تا ۸۰ گرم بستگی به خودتون داره من ۶۰ گرم ریختم..
وانیل ۵ گرم یا نوک قاشق چایخوری
کره ۲۵ گرم
پودر نارگیل به مقدار لازم
شیر، نشاسته ذرت، شکر و رو داخل یک قابلمه بریزید و خوب هم بزنید.
قابلمه رو روی حرارت ملایم بزارید و مواد رو به صورت مداوم هم بزنید به غلظت فرنی برسه.
قابلمه رو از روی حرارت بردارید کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. بعد مواد رو داخل قالب بریزید به مدت ۶،۷ ساعت بزارید داخل یخچال تا سفت بشه.
بعد دسر رو از قالب جدا کنید و با پودر نارگیل بپوشونید..