نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

باقلوا پسته، لذت یک شیرینی اصیل و مجلسی!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
خمیر باقلوا 1 عدد
پسته 150 گرم
گردو 150 گرم
فندق 100 گرم
کره 150 گرم
مواد لازم شربت:
شکر450 گرم 
آب 250 میلی لیتر
آبلیمو2 ق چ
در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه میپزیم و بلافاصله بعد از پخت روی آن شربت داغ ریخته و با پودر پسته تزئین می‌کنیم و بعد از خنک شدن آماده سرو می‌باشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره