طرز تهیه سوهان کنجدی
آخرین خبر/ مواد لازم:
250 گرم آرد
250 گرم کنجد تفت داده شده
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1 قاشق چایخوری خمیر مایه
اب به میزان لازم
همه مواد بجز آب را با هم مخلوط کنید و آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید .
هر قسمت را در کیسه نایلون قرار دهید و حدود نیم ساعت استراحت بدید.
هر قسمت از خمیر را مابین دو کاغذروغنی با وردنه باز کنید و برش بزنید و طبق ویدئو به شکل قیف در بیارید.
وقتی همه خمیر آماده شد در روغن داغ شناور سرخ کنید و در شربت ولرم بریزید .
داخل قیف ها را میتونید به دلخواه از خرمای هسته گرفته و یا حلوا و ..پر کنید و با مغزیجات تزیین کنید. نوش جان
برای شهد:
480 گرم شکر
1قاشق چایخوری وانیل شکری
200 میلی لیتر آب
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
روی حرارت ملایم بزارید ووقتی شکر آب شد حدود 10 دقیقه بزارید بجوشد وبه غلظت مناسب برسد .