نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

«بورک مرغ و اسفناج» سالم و مقوی برای وعده افطار

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ موادلازم:
اسفناج:۲۰۰ گرم 
مرغ:نصف سینه 
پنیرخامه ای:دوقاشق
خمیریوفکا 
پنیرورقه ای

ادویه:نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه 
تخم مرغ:یک عدد 
کنجد 

نکات:
اسفناج رو خوب بپزید و با سینه مرغ پخته شده،پنیرخامه ای و ادویه ها خوب مخلوط کنید 
سطح خمیریوفکا رو با آب ولرم خوب نم دار کنید تا موقع رول کردن نشکنه
روش پنیرورقه ای و مواد مرغ و اسفناج رو بزارید و رول کنید 
رومالِ تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید
۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بزارید توی فر تا طلایی بشه 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره