نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فرنی پسته، سفری به طعم بهشت

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
شیر پاستوریزه ۴لیوان 
آرد برنج ایرانی نرم ۴ق‌غ
گلاب ۱استکان 
هل چند عدد 
پودر پسته ۱ق غ 

شکر ۵تا ۶ق‌غ
رنگ سبز خوراکی چند قطره 

شیر آرد برنج و شکر و هل با هم مخلوط روی حرارت میزاریم و‌مدام هم می‌زنیم تا غلیظ بشه حدود ۲۰دقبقه روی حرارت باشه و آخر کار گلاب و‌پودر پسته و رنگ‌ اضافه میکنیم 

وقتی فرنی به نقطه جوش رسید حرارت و کم‌کنید 
نکته اصلی برای داشتن فرنی نرم و لطیف و آرد برنج ایرانیه 
حتما باید هم بزنین تا ته نگیره 
برای جلوگیری از ترک خوردن فرنی بعد از پخت مدام‌هم‌بزنید تا از حرارت بیفته بعد داخل ظرف سرو بریزین و بزارین یخچال 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره