16
7
4.3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
شیر پاستوریزه ۴لیوان
آرد برنج ایرانی نرم ۴قغ
گلاب ۱استکان
هل چند عدد
پودر پسته ۱ق غ
شکر ۵تا ۶قغ
رنگ سبز خوراکی چند قطره
شیر آرد برنج و شکر و هل با هم مخلوط روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا غلیظ بشه حدود ۲۰دقبقه روی حرارت باشه و آخر کار گلاب وپودر پسته و رنگ اضافه میکنیم
وقتی فرنی به نقطه جوش رسید حرارت و کمکنید
نکته اصلی برای داشتن فرنی نرم و لطیف و آرد برنج ایرانیه
حتما باید هم بزنین تا ته نگیره
برای جلوگیری از ترک خوردن فرنی بعد از پخت مدامهمبزنید تا از حرارت بیفته بعد داخل ظرف سرو بریزین و بزارین یخچال