27
20
4.5K
آخرین خبر/ مواد لازم:
دو لیوانِ پُر و فشرده گلبرگ گل محمدی خشک
سه لیوان آب
پنج لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو و کمی آب
یک عدد سفیده تخم مرغ
طرز تهیه:
گلبرگها رو داخل تابه بریزید و ۵ دقیقه تفت بدید، آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید، وقتی شروع به جوشیدن کرد، سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و اجازه بدید ۵ دقیقه بجوشه، شربت رو صاف کنید تا ناخالصی ها گرفته بشه، دوباره روی حرارت ببرید، کف روشو جمع کنید تا مرباتون شفاف بشه، جوهر لیمو و آب رو مخلوط و به شربت اضافه کنید، حالا گلبرگها رو بریزید و هم بزنید، روی حرارت کم با دم کنی بذارید ۲ ساعت دم بکشه، اگه حرارت زیاد باشه و شربت بجوشه گل ها خشک میشن، بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید، با گردو تزئین و سرو کنید