نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دسر پاناکوتا سه رنگ، زینت بخش مجالس شما

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم :
شیر ۵لیوان
ژلاتین۳ق غ سر پر
خامه ۲۰۰گرم
شکر نصف لیوان
زعفرون و پودر کاکائو مقدار لازم


شیرو و ژلاتین و با هم مخلوط کن.
قشنگ هم بزن تا ژلاتین حل شه.
بعد بذار رو اجاق تا کامل حل شه.
بعد شکرو خامه رو اضافه کن.
موادتو به سه قسمت تقسیم کنید. 
زعفرون و پودر کاکائو اضافه کن یکیشم ساده، نوبتی بریز تو قالب و بذار یخچال تا بگیره.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره