11
5
2.1K
آخرین خبر/ اگه تا الان با روغن سرخکردنی کیک میپختی و نمیفهمیدی چرا یه چیزی همیشه کمه، جوابش اینجاست.
🔻از این به بعد اگه روی بطری روغن نوشته «مخصوص سرخکردن»، بذارش کنار برای همون کار.
🔻برای کیک و شیرینی، روغن بدون بو و مخصوص پختوپز بخر، یا حتی بهتر، سراغ روغن آفتابگردان یا کانولا برو که خنثیترن…
یه قلق هم برات: اگه هیچ روغنی دمدستت نبود جز سرخکردنی، حداکثر نصف مقدارشو بریز و یه کوچولو شیر یا کره بهش اضافه کن تا کمی از بافت رو برگردونی، ولی فقط وقتی مجبور شدی!