کیک نرم و لطیف نارگیلی با کِرِم مخصوص
آخرین خبر/ مواد کیک پایه نارگیلی:
تخم مرغ خنک ۴ عدد درشت
شکر دانه ریز ۱۳۰ گرم
آرد قنادی ۱۶۰ گرم
شیر ۸۵ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
بیکینگ پودر🥄 ۴ گرم
اسانس وانیل ۱ ق چ
پودر نارگیل چرب( ترجیحا ریز) ۲۰ گرم
سایز قالب : ۲۰ سانت
مدت زمان پخت : ۴۵ تا ۵۵ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه
دمای فر گازی : ۱۷۰ درجه
تمام سطح کیک رو با شیر ولرم یا شیر نارگیل مرطوب کنید (حدود ۱/۴ پیمانه یا ۵۰گرم کافیه)
مواد کرم نارگیلی:
شیر ۵۰۰ گرم( میتونید از ترکیب شیر و آب هم استفاده کنید مثلا ۴۰۰ گرم شیر پرچرب و ۱۰۰ گرم آب )
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
آرد ۱۵ گرم
پودر نارگیل چرب ریز ۱۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۷۰ گرم
کره ۱۰ گرم
اسانس وانیل ۱ ق چ
روی حرارت کم مدام هم بزنید تا غلظت مثل فرنی بشه
کرم رو که ریختید روی کیک بزارید چند ساعت بخچال بمونه تا خودش رو بگیره ( اگه تایم کافی ندارید یکی دو ساعت بزارید فریزر ولی اصلا هوا به کیک نخوره