نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک نرم و لطیف نارگیلی با کِرِم مخصوص

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد کیک پایه نارگیلی:
تخم مرغ خنک ۴ عدد درشت
شکر دانه ریز ۱۳۰ گرم
آرد قنادی ۱۶۰ گرم
شیر ۸۵ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم

بیکینگ پودر🥄 ۴ گرم
اسانس وانیل ۱ ق چ
پودر نارگیل چرب( ترجیحا ریز) ۲۰ گرم

سایز قالب : ۲۰ سانت
مدت زمان پخت : ۴۵ تا ۵۵ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه
دمای فر گازی : ۱۷۰ درجه

تمام سطح کیک رو با شیر ولرم یا شیر نارگیل  مرطوب کنید (حدود ۱/۴ پیمانه یا ۵۰گرم کافیه)
مواد کرم نارگیلی:
شیر ۵۰۰ گرم( میتونید از ترکیب شیر و آب هم استفاده کنید مثلا ۴۰۰ گرم شیر پرچرب و ۱۰۰ گرم آب )
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
آرد ۱۵ گرم
پودر نارگیل چرب ریز ۱۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۷۰ گرم
کره ۱۰ گرم
اسانس وانیل ۱ ق چ

روی حرارت کم مدام هم بزنید تا غلظت مثل فرنی بشه

کرم رو که ریختید روی کیک بزارید چند ساعت بخچال بمونه تا خودش رو بگیره ( اگه تایم کافی ندارید یکی دو ساعت بزارید فریزر ولی اصلا هوا به کیک نخوره

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره