12
6
2.1K
12
6
2.1K
آخرین خبر/ مواد لازم کیک هویج :
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۱۰ گرم
وانیل به مقدار لازم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
هویج کوچک ۲ عدد ریز رنده شده
آرد 🥡۲۶۰ گرم
بکینگ پودر🥄 ۲ قاشق چایخوری
دارچین 🪵۲ قاشق چایخوری
گردو ریر خرد شده🌰 ۳۰ گرم
مواد لازم برای کرمپنیری :
پنیر ویلی🧀 ۲۰۰ گرم
خامه قنادی 🧁۳۰۰ گرم
خامه رو فرم میدیم بعد پنیر رو با همزن یکم میزنیم تا بافتش باز بشه به خامه اضافه میکنیم باهم کمی با همزن میزنیم تا یکدست بشه.
مقدار کرم پنیری دست خودتونه میتونید بیشتر یا کمتر کنید اندازههاشو
سایر قالب ۲۳
فر گازی ۱۸۰ درجه
فر برقی ۱۷۰ درجه