نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

یک دسر یخچالی با طعم بینظیر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد مورد نیاز:
۲۰۰ گرم بیسکوییت
نصف لیوان شیر برای خیس خوردن بیسکوییت
۲ لیوان شیرخشک قنادی(۲۰۰ گرم تقریبا)
نصف لیوان شیر + ۳قاشق شکر
یک پاکت خامه صبحانه(۲۰۰ گرم)

۲ لیوان شیر
یک‌ بسته پودر کرم کارامل

نکات:
شیرخشک رو حتما روی حرارت ملایم بذارین و مدام هم بزنید، حواستون باشه زود میسوزه، اگه سوخت الک کنید و سوختگی هارو جدا کنید.
شیر و خامه رو کم کم به شیرخشک اضافه کنید که یهو یه ترکیب شل نداشته باشین باید مثل ترکیب ویدیو باشه.
حداقل ۵-۴ ساعت باید توی یخچال بمونه.
روی بسته ی کرم کارامل طرز تهیه نوشته شده، بخونید که چه مقدار شیر نیاز داره.


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره