8
0
3.7K
آخرین خبر/ مواد مورد نیاز:
۲۰۰ گرم بیسکوییت
نصف لیوان شیر برای خیس خوردن بیسکوییت
۲ لیوان شیرخشک قنادی(۲۰۰ گرم تقریبا)
نصف لیوان شیر + ۳قاشق شکر
یک پاکت خامه صبحانه(۲۰۰ گرم)
۲ لیوان شیر
یک بسته پودر کرم کارامل
نکات:
شیرخشک رو حتما روی حرارت ملایم بذارین و مدام هم بزنید، حواستون باشه زود میسوزه، اگه سوخت الک کنید و سوختگی هارو جدا کنید.
شیر و خامه رو کم کم به شیرخشک اضافه کنید که یهو یه ترکیب شل نداشته باشین باید مثل ترکیب ویدیو باشه.
حداقل ۵-۴ ساعت باید توی یخچال بمونه.
روی بسته ی کرم کارامل طرز تهیه نوشته شده، بخونید که چه مقدار شیر نیاز داره.