نماد آخرین خبر

ميز اردور/ دلمه کاهو با مخلفات خوشمزه

منبع
بروزرسانی
ميز اردور/ دلمه کاهو با مخلفات خوشمزه
سوران/ چي لازم دارم: برنج : يک پيمانه آب : يک و 3/4 فنجان نمک : 1/4 قاشق چايخوري سرکه برنج : 1/2 فنجان روغن گياهي : 1/2 فنجان سس مايونز : 6 قاشق غذاخوري سس سويا : 1/4 فنجان زنجبيل : 1/4 فنجان سير : 2 حبه (خرد شده) روغن کنجد : 1/2 قاشق چايخوري سينه مرغ : 2 عدد سرکه ليمو : 1/3 فنجان کاهو : 340 گرم خيار : 1/2 خيار (خلالي شده) پيازچه : 3 عدد انبه : 450 گرم (بدون پوست و هسته، خلالي شده) گشنيز : 1/2 فنجان چطور بپزم: برنج را داخل يک کاسه بزرگ، سه يا چهار بار با آب سرد بشوييد و داخل يک صافي بزرگ آبکش کنيد. آب و نمک را به جوش آوريد و سپس برنج را به آن اضافه کنيد و درب قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد تا آب برنج تحليل رفته، نرمتر شود و بعد از روي حرارت برداريد و به مدت 10 دقيقه کنار بگذاريد. برنج را به وسيله چنگال زير و رو کنيد تا از چسبندگي در بيايد و حجيم تر شود سپس به يک کاسه بزرگ انتقال دهيد تا ولرم و خنک شود. سرکه، روغن، سس مايونز، سس سويا، زنجبيل، سير و روغن کنجد را داخل دستگاه مخلوط کن بريزيد و به مدت يک دقيقه مخلوط کنيد تا پوره به دست آيد و يک دست و صاف شود. تکه هاي مرغ را همراه با سرکه ليمو در يک کاسه مخلوط کنيد. مرغ، برنج، پيازچه، خيار، گشنيز و انبه را داخل برگ کاهو قرار دهيد و روي آن سس زنجبيل را بريزيد و در يک بشقاب بزرگ قرار دهيد.