سوران/ چي لازم دارم:
برنج : يک پيمانه
آب : يک و 3/4 فنجان
نمک : 1/4 قاشق چايخوري
سرکه برنج : 1/2 فنجان
روغن گياهي : 1/2 فنجان
سس مايونز : 6 قاشق غذاخوري
سس سويا : 1/4 فنجان
زنجبيل : 1/4 فنجان
سير : 2 حبه (خرد شده)
روغن کنجد : 1/2 قاشق چايخوري
سينه مرغ : 2 عدد
سرکه ليمو : 1/3 فنجان
کاهو : 340 گرم
خيار : 1/2 خيار (خلالي شده)
پيازچه : 3 عدد
انبه : 450 گرم (بدون پوست و هسته، خلالي شده)
گشنيز : 1/2 فنجان
چطور بپزم:
برنج را داخل يک کاسه بزرگ، سه يا چهار بار با آب سرد بشوييد و داخل يک صافي بزرگ آبکش کنيد.
آب و نمک را به جوش آوريد و سپس برنج را به آن اضافه کنيد و درب قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد تا آب برنج تحليل رفته، نرمتر شود و بعد از روي حرارت برداريد و به مدت 10 دقيقه کنار بگذاريد. برنج را به وسيله چنگال زير و رو کنيد تا از چسبندگي در بيايد و حجيم تر شود سپس به يک کاسه بزرگ انتقال دهيد تا ولرم و خنک شود.
سرکه، روغن، سس مايونز، سس سويا، زنجبيل، سير و روغن کنجد را داخل دستگاه مخلوط کن بريزيد و به مدت يک دقيقه مخلوط کنيد تا پوره به دست آيد و يک دست و صاف شود.
تکه هاي مرغ را همراه با سرکه ليمو در يک کاسه مخلوط کنيد.
مرغ، برنج، پيازچه، خيار، گشنيز و انبه را داخل برگ کاهو قرار دهيد و روي آن سس زنجبيل را بريزيد و در يک بشقاب بزرگ قرار دهيد.