نماد آخرین خبر

صبحانه/ طرز تهيه «نان کره اي لايه اي»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
صبحانه/ طرز تهيه «نان کره اي لايه اي»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: شکر. پنج ق غ تخم مرغ متوسط. دوعدد نمک. يک سوم ق چ پودر مخمر. يک ق غ يا هفت گرم کره آب شده پنج ق غ شيرولرم يک دوم پ وانيل پودري . نوک ق چ آب ولرم . يک چهارم پ ارد ميزان لازم کره آب شده براي بين لايه هاي خمير. ۵۰گرم چطوري درست کنم: پودر مخمرو با يک ق غ از شکروآب ولرم مخلوط ودربش رو گذاشته و بگذاريد تا پف کنه حدود ده دقيقه ممکنه طول بکشه. بعدش تخم مرغ و شير و بقيه ي شکر و نمک و کره ي اب شده رو باهم کمي بزنيد و مخمرو اضافه کنيد ارد رو کم کم بهش اصافه کنيد ،خمير ک سفت شد روي ميز کار کمي ارد بپاشيد و خمير رو ورز بديد اگر ديديد که خمير چسبندگيش زياده هر بار کمي ارد زير خمير بپاشيد و ورز بديد تا خمير نسبتا نرم و يکدست بدست بياد،يه کمي چسبندگي داشته باشه اشکال نداره، ارد زياد بزنيدکيفيت نون پايين مياد حالا يه ظرفو با کمي روغن چرب کنيد و خميرو توش بزاريد وروي خميرو هم چرب کنيد بعد روي ظرفو يه نايلون بکشيد ،فر رو با آخرين درجه چند ثانيه روشن کنيد ،تا گرم بشه ،بعد خاموشش کنيد تا مثل گرمخونه بشه وظرفو توش بزاريد تا يک ساعت بمونه وخمير حجيم بشه،البته که فر نبايد داغ بشه سپس زير خمير کمي آرد بپاشيد و به ضخامت نيم سانت بازش کنيد و با کاتر گرد خمير رو کاتر بزنيد ، پنجاه گرم کره آب شده را بياوريد و قالب نون رو با قلمو کره بزنيد ،دونه دونه خمير هاي کاتر زده رو داخل قالب بذاريد و روي هر کدوم رو خوب کره بماليد ،سپس روي ظرف رو نايلون بکشيد و اجازه بديد که بيست دقيقه تا نيم ساعت در جاي گرم استراحت کنه وحجيم بشه و بعد در فر که از يک ربع قبل با دماي۱۸۰ درجه روشن شده بذاريد تا روي نان ها طلايي يا برشته بشه ، اگر خمير اضافه اومد ميتونيد داخل يه ظرف ديگه به همين روش قرار بدين من اضافه ي خمير رو داخل قالب لوف چيدم و ظاهرش خيلي خوشگل شد که در عکس مشخصه. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره