آخرين خبر/
چي لازم دارم:
يک بسته پودر ژله آلوئه ورا
يک بسته پودر ژله توتفرنگي
تخم شربتي دو ق غ
توتفرنگي به ميزان لازم
چطوري درست کنم:
اول از هر کاري تخم شربتي رو با يک ليوان آب سرد مخلوط ميکنيم و اجازه ميديم تا دونه هاي تخم شربتي حسابي آب رو به خودشون جذب کنن.
هر کدوم از پودر ژله ها رو با يکونيم ليوان آب جوش مخلوط ميکنيم و سپس روي حرارت بخار آب جوش قرار ميديم تا دونه هاي ژله حسابي آب بشن...
کف ظرف هاي مورد نظرمون رو به مقدار لازم ژله توتفرنگي ريخته و اجازه ميديم نيم بند بشه...
تخم شربتي خيس خورده رو هم داخل ژله آلوئه ورا ريخته و مخلوط ميکنيم و داخل يخچال قرار ميديم تا ژله نيم بند بشه(غلظتش بايد مثل سفيده تخم مرغ بشه)...
ژله مون که نيم بند شد از يخجال خارج ميکنيم و با قاشق حسابي مخلوطش ميکنيم تا دانه هاي تخم شربتي که کف ظرفمون ته نشين شدن؛ همه جاي ژله به طور يکنواخت پخش بشن.
ژله آماده رو روي ژله توتفرنگي ميريزيم و برش هاي توتفرنگي رو از بغل وارد ژله ميکنيم و به لبه هاي ليوان فيکس ميکنيم...
ژله هارو به مدت دو الي سه ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا حسابي خودشونو بگيرن
سپس آماده خوردنه...
ميتونيد تو اين ژله به جاي توت فرنگي از ژله ليمو استفاده کنين.در اين صورت از برش هاي نازک ليمو داخل دسرتون استفاده کنين...
بازار