با طرز تهيه نان فانتزي لهستاني آشنا شويد
سرآشپز پاپيون/ ناني پوکوخوشمزه وفانتزي مخصوص صبحانه و عصرانه
مواد لازم نان لهستاني
آرد نان۵۴۰ گرم
شکر۱ قاشق چاي خوري
مخمر فوري۱۴ گرم
کره به دماي محيط رسيده۴۰ گرم
آب نيمه ولرم۲۲۰ ميلي ليتر
بهبود دهنده۱/۲ قاشق چاي خوري
تخم مرغ کوچک۲ عدد
وانيل۱/۴ قاشق چاي خوري
نمک۱/۲ قاشق چاي خوري
طرز تهيه نان لهستاني
زمان تهيه ۱۱۰دقيقه
زمان پخت ۱۵دقيقه
نمک وشکر ومخمر فوري و آب نيمه ولرم و بهبود دهنده و تخم مرغ و وانيل را در ظرفي ريخته و هم بزنيد وبعد آرد را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا خمير وسط ظرف جمع شود وبعد کره به دماي محيط را اضافه کنيد و ۱۵ دقيقه ورز دهيد تا کره به خورد خمير برود و خمير نرم و لطيفي به دست آيد ( اگر در زمان ورز دادن خمير خشک بود تا دوقاشق غذاخوري آب اضافه کنيد و ورز دهيد واگرهم خمير شل بود تا يک قاشق غذاخوري آرد اضافه کنيد و ورز دهيد ) خمير بايد کمي چسبناک باشد
خمير را در ظرفي گذاشته ورويش را بپوشانيد به مدت ۲۵ دقيقه تا استراحت کند
بعد از استراحت از خمير چانه هاي ۵۰ گرمي گرفته و کامل صاف وگرد کنيد وروي سيني فر که کاغذ روغني انداختيم گذاشته و رويش را با کيسه فريزر چرب شده بپوشانيد به مدت ۷۰ دقيقه تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود
روي خمير ها آب اسپري کنيد و در فر که از قبل بادماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کرديم گذاشته به مدت ۱۵ دقيقه تا بپزد و روي نان طلايي شود و بعد درآورده روي توري فلزي گذاشته تا خنک شود و پودر قند روي نان الک کنيد و با شکلات آب شده روي نان را تزيين کنيد نوش جان