نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

با طرز تهيه نان فانتزي لهستاني آشنا شويد

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
با طرز تهيه نان فانتزي لهستاني آشنا شويد

سرآشپز پاپيون/ ناني پوک‌وخوشمزه وفانتزي مخصوص صبحانه و عصرانه
مواد لازم نان لهستاني
آرد نان۵۴۰ گرم
شکر۱ قاشق چاي خوري
مخمر فوري۱۴ گرم
کره به دماي محيط رسيده۴۰ گرم

آب نيمه ولرم۲۲۰ ميلي ليتر
بهبود دهنده۱/۲ قاشق چاي خوري
تخم مرغ کوچک۲ عدد
وانيل‏۱/۴ قاشق چاي خوري
نمک۱/۲ قاشق چاي خوري
طرز تهيه نان لهستاني
زمان تهيه ۱۱۰دقيقه
زمان پخت ۱۵دقيقه
نمک وشکر ومخمر فوري و آب نيمه ولرم و بهبود دهنده و تخم مرغ و وانيل را در ظرفي ريخته و هم بزنيد وبعد آرد را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا خمير وسط ظرف جمع شود وبعد کره به دماي محيط را اضافه کنيد و ۱۵ دقيقه ورز دهيد تا کره به خورد خمير برود و خمير نرم و لطيفي به دست آيد ( اگر در زمان ورز دادن خمير خشک بود تا دوقاشق غذاخوري آب اضافه کنيد و ورز دهيد واگرهم خمير شل بود تا يک قاشق غذاخوري آرد اضافه کنيد و ورز دهيد ) خمير بايد کمي چسبناک باشد
خمير را در ظرفي گذاشته ورويش را بپوشانيد به مدت ۲۵ دقيقه تا استراحت کند
بعد از استراحت از خمير چانه هاي ۵۰ گرمي گرفته و کامل صاف وگرد کنيد وروي سيني فر که کاغذ روغني انداختيم گذاشته و رويش را با کيسه فريزر چرب شده بپوشانيد به مدت ۷۰ دقيقه تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود
روي خمير ها آب اسپري کنيد و در فر که از قبل بادماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کرديم گذاشته به مدت ۱۵ دقيقه تا بپزد و روي نان طلايي شود و بعد درآورده روي توري فلزي گذاشته تا خنک شود و پودر قند روي نان الک کنيد و با شکلات آب شده روي نان را تزيين کنيد نوش جان

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره