نماد آخرین خبر

طرز تهيه فلافل لبناني در خانه به شيوه حرفه‌اي‌ها

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه فلافل لبناني در خانه به شيوه حرفه‌اي‌ها

کتاب کاله/ شايد ساکنان کشور‌هاي عربي قبل از ما ايراني‌ها فلافل را سر سفره‌شان برده باشند، اما اين روز‌ها نام فلافل با شهر‌هاي جنوبي ايران گره خورده است. آماده کردن اين غذاي گياهي که فلفل فراوانش به آن طعمي خاص و خوشايند داده است، ساده‌تر از چيزي است که هميشه فکر مي‌کرديد. ما در اين مطلب طرز تهيه فلافل خانگي خوشمزه به شيوه لبناني را به شما آموزش مي‌دهيم.

مواد لازم براي تهيه فلافل

نخود خام يک فنجان
پياز رنده شده يک فنجان
تخم گشنيز نصف قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده تازه دو قاشق غذاخوري
گشنيز خرد شده تازه دو قاشق غذاخوري
نمک يک قاشق چاي‌خوري

فلفل قرمز خشک شده يک و نيم قاشق
سير چهار حبه
زيره يک قاشق چاي‌خوري
بيکينگ پودر يک قاشق چاي‌خوري
آرد چهار قاشق غذاخوري
گوجه و پياز براي تزئين به مقدار لازم

طرز تهيه فلافل لبناني

طرز تهيه اين فلافل تا اندازه‌اي شبيه به روش تهيه فلافل گياهي است. نخود‌ها را در يک کاسه بزرگ بريزيد و به آن آب سرد اضافه کنيد تا جايي که آب حدود يک تا دو بندانگشت بالاتر از سطح نخود‌ها باشد. صبور باشيد و اجازه دهيد که نخود‌ها طول شب بگذاريد در آب باشند. يادتان نرود که نخود‌ها بايد تنها نيمي از کاسه را اشغال کنند تا آرام آرام آب را در بافتشان جذب کنند و حجم‌شان دو برابر شود.

بعد از گذشت يک شب، نخود‌هاي شما کمي نرم‌تر مي‌شوند و مي‌توانيد آن‌ها را در مخلوط‌کن با مواد ديگر ترکيب کنيد. نخود‌ها و پياز را در کاسه مخلوط‌کن که تيغه فلزي دارد بريزيد و فلفل، گشنيز، جعفري، تخم گشنيز، نمک، سير و زيره را به کاسه اضافه کنيد و آن‌ها را با هم مخلوط کنيد تا زماني که همه آن‌ها خوب خرد شوند و حالت خميري پيدا کنند.

آرد و بيکينگ پودر را روي ترکيبي که آماده کرده‌ايد بپاشيد و هم بزنيد. ميزان آرد تنها بايد به قدري باشد که وقتي مي‌خواهيد توپ‌هاي فلافل را درست کنيد آن‌ها به دستتان نچسبند؛ پس با اضافه کردن بيش از اندازه آرد فلافل را سفت و خشک نکنيد.

يک راه ديگر هم براي به دست نچسبيدن مخلوط و از هم نپاشيدن فلافل‌ها در تابه اين است که مايه را براي چند ساعت در يک کاسه بريزيد و روي آن را پوشانده و در يخچال قرار دهيد.

از خمير فلافل به اندازه گردو جدا کرده و با دست آن را مانند توپ گرد کنيد. سپس مي‌توانيد آن‌ها را با فشار دست کمي بيضي يا صاف کنيد. مي‌توانيد از اسکوپ فلافل نيز براي اينکار استفاده کنيد. در فاصله قالب زدن فلافل‌ها مقدار قابل توجهي روغن را در تابه کوچکي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. وقتي روغن حسابي داغ شد، فلافل را در آن بيندازيد. داغي روغن بايد به حدي باشد که اطراف فلافل شروع به قل‌قل کند.

اگر فلافل شما از هم پاشيد با باقي مايه مقدار کمي آرد اضافه کنيد. بعد از سرخ شدن فلافل‌ها هم آن‌ها را روي دستمال روغن‌گير بگذاريد تا روغن اضافه‌شان جذب دستمال شود. اگر هم مي‌خواهيد فلافل‌تان کم‌چرب باشد، مي‌توانيد سراغ دستور تهيه فلافل رژيمي برويد.

فلافل شما حاضر است. آن‌ها را با گوجه و پياز و ترشي تزئين کرده و با نان پيتا ميل کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره