نماد آخرین خبر

طرز تهيه مرغ بالزاميک گريل با طعمي جديد

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه مرغ بالزاميک گريل با طعمي جديد

کتاب کاله/ مرغ يکي از مواد اوليه جدا نشدني هر آشپزخانه‌اي است که به روش‌هاي متفاوتي تهيه و طبخ مي‌شود که هر کدام طرفداران خاص خود را دارد. ما معمولا مرغ را در کنار برنج يا در مهماني‌ها و جشن‌ها به صورت کباب شده امتحان کرده‌ايم که البته مرغ کبابي بسيار خوشمزه‌تر است و معمولا بيشتر مورد پسند واقع مي‌شود. از طرفي مي‌دانيم که ران مرغ يکي از محبوب‌ترين قسمت‌هاي بدن مرغ است که کباب کردن آن لذت خوردن آن را دو چندان مي‌کند. نکته حائز اهميت در تهيه مرغ کبابي مرينيت کردن آن به صورت صحيح است. مرينيت يا مزه دار کردن به فرايند قرار دادن انواع گوشت در سس‌هاي خوشمزه مي‌گويند.

در اين روش پس از تهيه سس، گوشت يا مرغ را به مدت چندين ساعت و در برخي موارد به مدت يک شبانه روز داخل آن قرار مي‌دهيم. بدين صورت سس که غالبا از مواد اسيدي تهيه شده است مزه گوشت و مرغ را متفاوت و دوست داشتني‌تر مي‌کند. يکي از روش‌هاي مزه‌دار کردن مرغ با استفاده از سرکه بالزاميک و روغن زيتون است که در کنار سبزيجات معطر و کمي پوست ليمو رنده شده سس بسيار خوشمزه و متفاوتي به دست مي‌آيد و مقدمه تهيه يک وعده غذايي لذيذ به نام مرغ بالزاميک گريل را فراهم مي‌کند. طرز تهيه مرغ بالزاميک گريل مخصوص افرادي است که از طعم هميشگي و روتين مرغ خسته شده‌اند و آماده امتحان کردن مزه‌هاي جديد و متفاوت هستند. اگر شما هم از اين دسته افراد هستيد و دوست داريد طعمي جديد و خوشمزه امتحان کنيد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه مرغ بالزاميک گريل

ران مرغ بدون پوست شش تکه
سرکه بالزاميک نصف فنجان
روغن زيتون بکر سه قاشق غذاخوري
ريحان خرد شده يک قاشق غذاخوري
پياز خرد شده يک قاشق غذاخوري
پوست ليمو رنده شده چاي‌خوري پوست ليمو رنده شده

سير (خرد شده) يک حبه
نمک سه چهارم قاشق چاي‌خوري
فلفل يک چهارم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه مرغ بالزاميک گريل

تهيه يک مرغ طعم‌دار شده با سرکه بالزاميک روشي است جديد براي مزه دار مردن مرغ که بسيار پرطرفدار است. سرکه بالزاميک خواص بسيار زيادي داشته و مصرف آن به کاهش وزن و بهبود گردش خون در بدن کمک مي‌کند. با تهيه اين مرغ بالزاميک گريل در خانه يک غذاي رژيمي، خوشمزه و جديد براي وعده‌هاي غذايي خود داشته باشيد.

براي تهيه اين غذاي خوشمزه ابتدا بايد يک کاسه متوسط برداريد و نصف فنجان سرکه بالزاميک داخل آن بريزيد. سه قاشق روغن زيتون بکر که بسيار براي آشپزي مناسب است اضافه کنيد. چند برگ ريحان تازي را ريز خرد کنيد و يک قاشق غذاخوري از آن را داخل کاسه بريزيد. نصف يک پياز کوچک را به صورت نگيني ريز خرد کنيد و يک قاشق از آن را داخل کاسه بريزيد. همه مواد را هم بزنيد.

داخل يک ظرف پوست يک ليمو شيرين را رنده کنيد. دقت کنيد که فقط قسمت خارجي و سبز رنگ پوست ليمو را رنده کنيد و قسمت داخلي‌تر و سفيد رنگ ليمو را رنده نکنيد. دو قاشق چاي‌خوري از پوست ليمو رنده شده را به کاسه حاوي سس اضافه کنيد. يک حبه سير را پوست بکنيد و با چاقو ريز خرد يا رنده کنيد. سير خرد شده را به بقيه مواد اضافه کنيد و هم بزنيد. سه چهارم قاشق چاي‌خوري نمک و يک چهارم قاشق چاي‌خوري فلفل نيز اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.

يک کاسه ديگر برداريد و شش تکه ران مرغ بدون پوست را داخل آن بريزيد. يک سوم از مخلوط سرکه را روي ران‌هاي مرغ بريزيد و با دست هم بزنيد تا همه جاي مرغ آغشته به مخلوط سرکه شود. مرغ را به مدت ۱۰ دقيقه کنار بگذاريد تا مزه دار شود.

پس از ۱۰ دقيقه مرغ را گريل يا داخل ماهيتابه رژيمي سرخ کنيد. حدود هفت تا هشت دقيقه هر طرف مرغ را گريل کنيد و هنگامي که کاملا پخته شد آن را داخل بشقاب بچينيد. باقيمانده مخلوط سس بالزاميک را روي ران‌هاي مرغ گريل شده بريزيد و با مقداري برگ ريحان بشقاب خود را تزئين و نوش جان کنيد.

نکات تهيه مرغ بالزاميک گريل

شما مي‌توانيد مقداري قارچ را خرد کنيد و سرخ کنيد تا کاراملي شود و از آن به عنوان دورچين بشقابتان استفاده کنيد.
در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري شکر قهوه‌اي به مواد سس اضافه کنيد تا تکه‌هاي مرغ طعم ملس‌تري داشته باشند.
شما مي‌توانيد مرغ بالزاميک گريل خود را با تهيه پوره سيب‌زميني با سير خوشمزه‌تر کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره