19
1
3.7K
19
1
3.7K
بيتوته/ مواد لازم
مرغ 1 کيلو
پياز 4 عدد بزرگ
گوجه فرنگي 1 عدد
جعفري ريز شده 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه 1 قاشق غذاخوري
ادويه هندي 2 قاشق غذاخوري
نمک کمي
روغن 2 قاشق غذاخوري
ماست 2 ليوان
سير 3 حبه
گشنيز ريز شده 1 قاشق غذاخوري
آب 1 فنجان
طرز تهيه
مرغ را به قطعات کوچک خرد کنيد.
پياز را در روغن سرخ کرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه کرده به مدت 3 دقيقه آن را تفت دهيد.
مواد لازم براي سس را در مخلوط کن ريخته با هم مخلوط کنيد. سس بدست آمده را روي مرغ بريزيد سپس در ظرف را گذاشته بگذاريد مرغ با حرارت متوسط به مدت 30 دقيقه بپزد.
گوجه فرنگي ريز شده+جعفري را به مواد اضافه کرده بگذاريد مواد به مدت 5 دقيقه بجوشد.
زردچوبه+ادويه هندي+نمک را به مواد اضافه کرده هم بزنيد سپس بگذاريد مواد به مدت 5 دقيقه ديگر بپزد.