نماد آخرین خبر

شيريني ها/ طرز تهيه «کيک شربتي» عصرانه خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
شيريني ها/ طرز تهيه «کيک شربتي» عصرانه خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه کيک شربتي را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

موادلازم:

آرد دو ليوان
شکر يک ليوان
ماست يک ليوان
روغن مايع يک ليوان
تخم مرغ چهار عدد
هل يک چهارم قاشق چايخوري

بکينگ پودر دو قاشق چايخوري.

موادلازم شربت:

شکر يک پيمانه
آب يک پيمانه
گلاب نصف پيمانه
زعفران آب کرده يک قاشق سوپخوري غليظ
هل ربع قاشق چايخوري

طرز تهيه:

 روغن و شکر را حسابي هم مي زنيم (من دو قاشق از شکر کم کردم) طوري که کرمي بشه و شکر حل بشه سپس تخم مرغ‌ها رو دونه دونه اضافه کنيد و حسابي هم بزنيد تا حسابي تخم مرغ‌ها کف کنن بعد ماست رو به مواد اضافه کنيد بازهم به هم زدن ادامه بديد (ماست مورد استفاده حتما شيرين باشه) بعد هل رو اضافه کنيد.

بعد آرد و‌بکينگ پودر رو کم کم به مواد اضافه کنيد با ليسک زيرو رو کنيد تا يکدست بشه حالا داخل قالب مورد نظر بريزيد و بزاريد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقريبي ۳۰ تا ۴۵ دقيقه (باز بستگي به فرتون داره بعد از سي دقيقه با خلال چک کنيد اگر خلال تميز بيرون دراومد يعني کيک کاملا پخته وگرنه مجدد در فر رو ببنيد اجازه بديد چند دقيقه ديگه بپزه) در آخر گريل رو روشن کنيد تا روش طلايي شه حالا مواد شربت رو آماده مي کنيم: شکر و آب و زعفران رو با هم قاطي مي کنيم و براي ده دقيقه مي زاريم روي شعله متوسط نيازي نيست خيلي غليظ بشه در آخر هل رو اضافه مي کنيم و وقتي خواستيد شعله رو خاموش کنيد گلاب رو بريزيد کيک رو ميزاريم حسابي سرد بشه و بعد آروم برش ميزنيم سپس شربت خنک شده رو ميريزيم روي کيک و‌حسابي سيرابش مي کنيم بعد کيک رو به مدت چهار تا پنج ساعت بزاريد داخل يخچال تا کيک استراحت کنه سپس برش‌ها رو جدا کنيد مي تونيد روش رو با پودر نارگيل، يا گردو يا پسته تزيين کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره