logo
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

ترشی نارنگی و پرتقال، ترشی پاییزی خوشمزه و مقوی

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ترشی نارنگی و پرتقال، ترشی پاییزی خوشمزه و مقوی

بیتوته/ ترشی نارنگی و پرتقال یک ترشی پاییزی بسیار خوشمزه و مقوی است که علاوه بر طعم خوشایندی که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی کمک میکند.
ترشی نارنگی و پرتقال مخصوص فصل پاییز است ، این میوه های خوشمزه پاییزی تاثیر بسیار زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های فصل سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا می کنند. در ترکیب این ترشی از ادویه های گرم مثل دارچین و میخک استفاده شده است که سردی طبع پرتقال و نارنگی را متعادل کرده و باعث تاثیر بهتر این میوه ها بر تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
از این ترشی خوشمزه می توانید در کنار انواع غذاها استفاده کنید و همزمان به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال بسیار ساده است و به راحتی می توانید این ترشی پاییزی خوشمزه را در خانه آماده کنید. این ترشی ظاهری بسیار زیبا و طعمی بسیار خوشایند دارد و مسلما در خانه طرفداران زیادی خواهد داشت. 

مواد لازم ترشی نارنگی و پرتقال
پرتقال 10 عدد  
نارنگی10 عدد
سرکه 2 پیمانه
چوب دارچین2 عدد
پودرمیخک  یک دوم قاشق چایخوری
آب پرتقال و نارنگی   یک پیمانه
شکر 2 پیمانه


طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با کمک چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوه ها برسد جدا کنید. 
پره های پرتفال و نارنگی را مخلوط کرده و در شیشه ای تمیز بریزید. 
آب پرتقال ، سرکه ، شکر ، چوب  دارچین و پودر میخک را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید 2 دقیقه بجوشد و شکر حل شود. 
این آب را همینطور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک شود. 
در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید. این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.

ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود 6 ماه تا 1 سال است. 

خواص ترشی نارنگی و پرتقال
• مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام کمک می کند شب ها خواب ارام تری داشته باشید. 
• این ترشی خاصیت اشتها آور داشته و برای قلب و معده مفید است. 
• ویتامین ث ، ویتامین آ و ویتامین ب موجود در این ترشی به تنظیم کارکرد قلب کمک می کند. 
• این ترشی به دفع سموم بدن کمک میکند. 
• پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرائین
• بهبود دستگاه گوارش

• اگر از سرکه سیب برای تهیه ترشی استفاده کنید باعث کاهش قند خون می شود. 
• این ترشی جذب کربوهیدرات ها را کند کرده و مانع از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا می شود در نتیجه پرخوری را کاهش داده و کمک می کند زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. 
• برای تهیه این ترشی میوه ها جوشانده نمی شوند بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ می کنند. 
• خاصیت تخمیر شدگی ترشی ها به متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده کمک می کند و باعث می شود بدن بتواند مواد مغذی بیشتری جذب کند. 
• مصرف متعادل ترشی به کاهش چربی خون کمک می کند. 

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره