نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه نان انار؛ دسر شیرین و مقوی

منبع
بروزرسانی
طرز تهیه نان انار؛ دسر شیرین و مقوی

کتاب کاله/ با وجود مزه شیرین نان انار می‌توانبد آن را همراه با چای بعد از غذا، وقتی که همه اعضای خانواده کنار همه جمع شده‌اند و مشغول حافظ خوانی هستند، سرو کنید. در ادامه، همراه باشید تا با یک دسر خوشمزه از مهمان‌هایتان پذیرایی کنید.

مواد لازم برای تهیه نان انار
آرد  دو فنجان
شکر  یک‌سوم فنجان
بیکینگ‌پودر  یک قاشق چای‌خوری
جوش‌شیرین  یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
نمک  یک‌دوم قاشق چای‌خوری
کره پاستوریزه ۱۱۳ گرم
انار (دان‌شده)  سه‌چهارم فنجان
کاتلا ن یک‌دوم فنجان
تخم‌مرغ  یک عدد بزرگ


طرز تهیه نان انار
مرحله اول
قبل از هر چیز، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و بگذارید گرم شود. در همین حین تا داغ شدن فر، آرد، یک‌سوم پیمانه شکر، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را ترکیب کنید.
مرحله دوم
در قدم بعدی، کره را روی مواد خشک با سایز درشت رنده کنید. سپس، آن را به کمک دست با مواد ترکیب کنید. حالا دانه‌های انار را اضافه کنید.
مرحله سوم
در ظرفی دیگر، کاتلا و تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم

با استفاده از چنگال، مخلوط کاتلا و تخم‌مرغ را در مخلوط آرد هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
مرحله ششم
خمیر را روی سطحی که به‌خوبی آرد پاشی شده قرار دهید و با دست ورز دهید. در نهایت با فشار دست خمیر را به شکل دایره‌ای فرم دهید.
مرحله هفتم
با استفاده از یک چاقوی تیز آرد پاشی شده یا کاتر شیرینی‌پزی خمیر را به‌ هشت مثلث برش دهید. آن‌ها را روی سینی فر قرار دهید و بین هر کدام فاصله بگذارید تا به هم نچسبند. در نهایت، یک قاشق غذاخوری شکر باقیمانده را روی سطح بالای خمیرهای مثلثی بپاشید.
مرحله هشتم
خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و پخته شود.
فوت‌وفن‌های تهیه نان انار
اگر نمی‌خواهید نان انار شیرین باشد، می‌توانید شکر را حذف کنید.

پس از اضافه‌کردن دانه‌های انار، با خمیر آرام‌تر رفتار کنید تا خیلی دانه‌ها نترکند و در خمیر آب نیندازند.
این نان را می‌توانید در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره