آموزش راحت ترین «چلو ماهیچه» که تا به حال درست کرده اید
آخرین خبر/ چلوماهیچه
بریم سراغش
چه موادی لازم داریم؟
ماهیچه یا گردن ۲ عدد
پیاز درشت زرد ۴ عدد
سیر ۳-۴ حبه
نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و زردچوبه
زعفران حل شده ۱ لیوان سرخالی
دارچین ۱ تکه
________________
چطوری درستش کنیم؟!
1️⃣ماهیچه یا گردن و تو روغن با زعفران حل شده ۱۰ دقیقه تفت بده تا همه طرفش یکم برشته شه
2️⃣پیاز هارو حلقه ای برش بزن بذار کف ظرف و ماهیچه هارو بذار روش سیرهارو هر کدوم ۴ تکه کن بذار روش نمک و فلفل سیاه هم اضافه کن بعد درشو بذار و ۱۰ دقیقه که گذشت و به قل قل افتاد شعله پخش کن بذار ۸ الی ۱۰ ساعت بذار بپزه (اصلا آب اضافه نکن)
3️⃣تو ۱ ساعت آخر پخت نصف لیوان زعفران حل شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، خیلی کم پودر لیمو عمانی اضافه کن و خوب قاطی کن و بریز رو گوشت ها و یک تکه هم چوب دارچین بذار تو قابلمه
4️⃣نیم ساعت که گذشت گوشت و برعکس کن یا با قاشق از مایع تو قابلمه بریز روش
5️⃣با شوید باقالی پلو میل کن و حالشو ببر
از صفحه بیگ تستر