آموزش «پای سیب» نرم و خوش بافت با دستوری ساده
آخرین خبر/ پای سیب
کره هم دمای محیط(نرم باشه کافیه) ۲۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
عسل یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
سیب دو عدد
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
*زرده و سفیده تخم مرغو جدا کنید با دقت
همه مواد هم دمای محیط باشن
١.ابتدا کره هم دمای محیط(کره نرم) با پودر قند هم بزنید تا بافتش پوک سبک ،و رنگش روشن بشه
۲.عسلو اضافه کنید در حد. ترکیب شدن هم بزنید
۳.زرده های تخم مرغو دونه به دونه اضافه کنید به همراه وانیل و هم بزنید هر زرده رو که اضافه کردید ۳۰ ثانیه هم بزنید
۴.آرد+بیکینگ پودرو ترکیب دو بار الک کنید سپس طی سه مرحله به بقیه مواد اضافه و هم بزنید
۵.سفیده رو فرم بدید و طی سه مرحله اضافه و بصورت دورانی و منظم هم بزنید تا مواد یکدست بشن
۶.موادو داخل قیف بریزید و داخل قالب پای پایپ کنید
سیب حلقه شده رو با ترکیب شکر و پودر دارچین آغشته کنید و روی مایع کیک قرار بدید
۷.یک لایه دیگه مایع کیکو پایپ کنید اروم سطع روشو صاف کنید خیلی به اینکار نیاز نیست ،چون ممکنه یهو بهم بریزید کیکو
۸.بذارید داخل فر دمای فرهای گازی ۱۸۰ فرهای برقی ۱۶۰ مدت زمان تقربی پخت ۳۰ دقیقه ممکنه کمی بیشتر یا کمتر هم طول بکشه در سطح شیرینیا طلایی شد خارج کنید
حرارت فقط از پایین
این کیکو در قالب های دیگه هم میتونید درست کنید
اما من از قالب پای استفاده کردم قطر ۹
بعد از سرد شدن با پودر قند تزیین کنید
منبع:saberparsian