50
5
5.3K
آخرین خبر/ جالبه بدانیم اسم خورش قیمه برگرفته از سایز برشهای گوشت آن هست و این بار تصمیم گرفتیم با توجه به اینکه جایگاه خاصی توی آئینهای مذهبی و فرهنگ نذری ما دارد، بهتون آموزش بدیم.
این آموزش رو از دست ندید و با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
- روغن زیتون ۴۰ میلیلیتر
- رزماری ۲ ساقه
- ساقه جعفری مقداری
- برگ بو ۴ عدد
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- لیمو عمانی ۵ عدد
- پیاز داغ ۱۰۰ گرم
- لپه ۱۵۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- زعفران ۲ قاشق سوپخوری
- گل محمدی ۱ قاشق چایخوری
منبع: sanazsania